Vállalkozók és üzletemberek számára indította el hűségprogramját az ibis: IBIS BUSINESS CARD

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 10. 28. 09:12

Az Accor gazdaságos márkájának megerősítéseként megújította az ibis család hűségprogramját, és bevezette  az IBIS BUSINESS kártyát.  Az új hűségprogram számos előnyt kínál, köztük a garantált szobafoglalást, a kedvezményes szobaárakat és további kedvezményeket a kijelölt szállodák éttermeiben. Az IBIS BUSINESS kártya szeptember 25-től érhető el, s a világ közel 1700 ibis, ibis Styles és ibis Budget hotelében elfogadják.

ibis_business_card

Az Accor csoport tagjaként az ibis hálózat a világ minden részén minőségi szállást kínál különlegesen kedvező ár-érték aránnyal  az üzleti utazók  számára. Az ibis Business Card nagy előnye, hogy (Kínát leszámítva) a világ összes, közel 1700 ibis, ibis Styles és ibis Budget hotelében elfogadják. Az kártya azon vállakozók, üzletemberek számára tökéletes választás, akik utazásaik során a  kényelmet, rugalmasságot és költségtakarékosságot keresik.

A kártya két legnagyobb előnye a költségtakarékosság és a rugalmasság.

Az IBIS BUSINESS CARD tulajdonosai a következő kedvezményekre jogosultak:

  • 10% kedvezmény a szobák és a reggeli árából
  • 10% kedvezmény  a hotelek éttermeiben és bárjaiban
  • további 5% kedvezmény néhány speciális ajánlatból
  • 2 nappal az érkezés előttig  garantált szobafoglalás

 

Az ibis Business Card természetesen Magyarország területén is ugyanezekre a kedvezményekre jogosít. Hazánkban az év végéig 60 euró helyett már 49 euróért megrendelhető a kártya az ibis.com oldalon.

 

Kapcsolódó cikkeink