Üzlet és Stílus Konferencia a budapesti Symbol-ban

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 03. 19. 12:09

Az üzleti élet finomságai kerülnek terítékre március 29-én, az “Üzlet és Stílus” elnevezésű konferencián, a budapesti Symbol-ban, ahol mintegy 150 üzletember, azaz 60-70 cég  döntéshozó vállalatvezetői vesznek majd részt a gazdasági élet különböző területeiről.

A szervezők azt vallják, hogy üzletembernek lenni egyfajta életstílust is jelent. A szervezők azokat várják a konferenciára, akik nyitottak új megoldásokra, szívesen befogadnak új ismereteket; azokat várják, akik új kapcsolatokat szeretnének kiépíteni, s ezzel is bővíteni üzleti vállalkozásukat.

Az Üzlet és Stílus konferencián neves üzletemberektől hallhatunk izgalmas előadásokat a következő témákban: Mozgáskultúra (Béres Alexandra), Egészséges életmód (Antal Emese, dietetikus), Üzletember 4 keréken (Markó Zoltán, Jaguar), Üzletember a levegőben (Melles Botond, Air France), A tablet jövője (Lovas Levente, Vodafone), Banki megoldások (Bencze Lajos, Citigold), A zenélés stressz oldó szerepe (Tóth Csaba, Roland), Csapatépítés (Sugár András, Golfszövetség elnöke), Férfi divat (Badó Ferenc) Női divat (Léber Barbara), Hajviselet (Hajas László), Gyémántbefektetés (Arik Hermann), Mobiltelefonálási etikett (Kiss Róbert Richard).

A különleges konferencián üzleti reggelit és háromfogásos ebédet szolgálnak fel. A szervezők este négyfogásos borvacsorával teszik emlékezetessé a napot, az ételek pedig Őszy-Tóth Gábriel “Így főznek a borászok” című gasztronómiai könyve alapján készülnek el. A résztvevők többek között összekóstolhatják Vida Péter (Szekszárd), a 2011-es Év Borászának kedvenc ételét és borát is.

A konferencián mindenkinek ültetett helyet biztosítanak a teljes időtartamra, lehetőség van külön asztalfoglalásra is.

Regisztráció, részletes program, az előadók pontos névsora, étlap: www.uzletesstilus.hu

Kapcsolódó cikkeink