Üzemanyagkártyás fizetést vezetett be az Auchan

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 03. 29. 11:00

Magánszemélyeknek és vállalatoknak is kínál üzemanyagkártyát az Auchan. A kártyát az Infocenteren, az Auchan weboldalán, vagy vevőszolgálatokon is igényelhetik a vásárlók.

A készpénz kímélő, korszerű fizetési eszköz bevezetését már hosszabb ideje tervezte az Auchan, de a fejlesztések mostanra tették lehetővé, hogy a székesfehérvári és a soroksári benzinkútnál is elfogadják ezt a fizetési módot. Az Auchan tájékoztatása szerint április folyamán a többi benzinkút is csatlakozik a kártya-elfogadóhelyek sorába.

Az üzemanyagkártyák pénzfeltöltése banki átutalással, vagy 500 000 Ft értékhatárig az áruházak pénztársorán, 500 000 Ft felett pedig a vevőszolgálaton lehetséges. Az igényléskor a kártya tulajdonosa tudja meghatározni, hogy a kártya kizárólag üzemanyag fizetésére legyen alkalmas, vagy akár az Auchanban történő bevásárlásra is korlátlanul felhasználható legyen a rajta lévő összeg.

Az árufuvarozó és a személyszállítást végző vállalatok számára a legoptimálisabb ez a fizetési mód, egyrészt, mert ezek a vállalatok jogosultak lehetnek a jövedéki adó visszaigénylésére. Másrészt, mert egy mesterkártyán el lehet osztani a munkatársak kártyái felé az összegeket, így amellett, hogy készpénzkímélő megoldás, még tervezhetőbbek is a költségek. (privatbankar.hu)

Kapcsolódó cikkeink