Üvegdarabokat találtak a dm bébiételében

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 07. 05. 00:00

Németországban üvegdarabokat találtak két darab babylove bio bébidesszertben (joghurttal és vegyes gyümölccsel, 7 hónapos kortól). Elővigyázatosságból ezért a dm Kft. Magyarországon is visszahívja az érintett gyártási számmal rendelkező termékeit.

A németországi esetet követően a magyarországi üzletek polcairól azonnal eltávolította a dm Kft. a 7 hónapos kortól adható babylove bio bébidesszert (joghurttal és vegyes gyümölccsel 190 g, gyártási szám: D0390, lejárat: 08.02.12.) termékeit, továbbá a fenti gyártási számmal kezdődő és 2012.02.08-as lejárati dátummal rendelkező teljes szériát visszahívja a forgalomból. (A gyártási szám és lejárat a kupak peremén található.)
A dm Kft. felhívja szíves vásárlói figyelmét arra, hogy akik az érintett gyártási számmal rendelkező bébiételből vásároltak, vigyék vissza bármelyik dm üzletbe, ahol igény szerint kicserélik a terméket, vagy megtérítik annak árát.
A termékvisszahívás tényéről és okáról a dm Kft. valamennyi üzletében tájékoztatja a vásárlóit a bejáratnál elhelyezett szóróanyaggal, illetve a felmerülő további kérdések esetén a dolgozók is szívesen állnak a hozzájuk fordulók rendelkezésére – közli a tozsdeforum.hu.Kapcsolódó cikkeink