Útjára indult az OMÉK kampány

Szerző: Trademagazin Dátum: 2017. 09. 11. 13:38

Szokatlan helyszíneken feltűnő haszonállatok, csodálkozó emberek – csak néhány jelenet a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt (OMÉK) beharangozó reklámfilmből.

Az Agrármarketing Centrum és a Földművelésügyi Minisztérium megbízásából készített, meghökkentő, megmosolyogtató jelenteket is tartalmazó kisfilm még az olyan sokat próbált rendezőt, Kriskó Lászlót és csapatát is kihívás elé állította, akik már több száz hazai és nemzetközi piacra szánt reklámfilmet készítettek. A legforróbb nyári napokon forgatott, számos statisztát, libákat, birkákat, szarvasmarhát és a legkiválóbb magyar élelmiszereket felvonulható televíziós szpot méltán érdemli ki az eddigi legkülönlegesebb OMÉK kisfilm jelzőt.

A kiváló minőségű portékáikkal és életerős, szemet gyönyörködtető állataikkal a vidékről a városba igyekvő gazdák a központi szereplői az idei OMÉK-ot beharangozó reklámfilmnek. A humoros megoldásokat sem nélkülöző kisfilmet több mint tíz helyszínen forgatták. Rögzítettek jeleneteket többek között Budapesten a Hősök terén, a Szabadság hídon, az Árpád híd közelében, a Keleti pályaudvarnál és az Erzsébet téren is. A film azonban nem ettől különleges, hanem attól, hogy ezeken a helyszínen hol egy birkanyájat, hol egy szarvasmarhát, hol zebrán átkelő libákat kellett állatidomárok segítségével instruálni a pesti forgatagban. Szerencsére a már gyakorlott, filmes tapasztalatokkal rendelkező jószágok jól vették az akadályokat.

A különleges reklámfilm már számos televíziós csatornán és az OMÉK facebook oldalán is látható hosszabb-rövidebb változatban, valamint a következő linken is elérhető:

Az OMÉK programjairól további információ a www.omek2017.hu oldalon található.

 

Kapcsolódó cikkeink