Újra a PEDIGREE® a legmegbízhatóbb állateledelmárka hazánkban

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 05. 25. 00:01

A Pedigree® márkára szavaztak idén is a legtöbben a Reader’s Digest magyar olvasói közül az „Európai Megbízható Márkák” állateledel kategóriájában.

Magyarországon sorozatban már ötödször kapta meg az első helyezést a márka, mely nem csupán kategóriájában kiemelkedő eredmény. A Pedigree® termékcsalád száraz és jutalomfalat termékeit hazánkban, Csongrád-Bokroson gyártják.
A reprezentatív felmérés az egyik legnagyobb és legátfogóbb fogyasztói tanulmányok egyike Európában, amelyet első alkalommal 2001-ben végeztek el, idén a tavalyi évhez hasonlóan 16 országra terjedt ki (Ausztria, Belgium, Csehország, Finnország, Franciaország, Hollandia, Lengyelország, Magyarország, Nagy-Britannia, Németország, Oroszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország), és 14 nyelven végezték el. A kutatás elsődleges célja volt, hogy felmérje, milyen márkák élvezik leginkább a bizalmat a Reader’s Digest magazin európai olvasóinak körében. A 2010-es eredmények összesen 32.163 válasz összegzéséből születtek meg. A válaszadók aránya Magyarországon volt a legmagasabb, 16 százalék.
A Pedigree® termékeket a MARS 1991 óta forgalmazza hazánkban. A márka töretlen sikerének oka az állandó kutatás és termékinnováció mellett a felelős állattartás minél szélesebb körben való elterjedését támogató kampányai is, mint az idén már második alkalommal megrendezett Pedigree® Örökbefogadási Program, melynek keretében évente 10 millió forinttal támogat a vállalat 5 menhelyet. A márka népszerűségéhez az is hozzájárul, hogy hazánkban, Csongrád-Bokroson van a Mars kisállat-eledel gyára, ahol szárazeledel és jutalomfalat gyártás is folyik. A Pedigree® mellett itt még további Magyarországon is ismert és elismert márkák gyártása folyik, mint a Whiskas®, Kitekat®, Chappi® és a Royal Canin® termékcsaládok.  Ez a gyár több mint 800 embernek biztosít munkahelyet.
Kapcsolódó cikkeink