Újhullámos magyar mézek

Szerző: STA Dátum: 2022. 09. 15. 11:31

És legyen Virágbéke!

A méz minden cseppje kincs (Fotó: Virágbéke)

Mézek, amelyek finomak, mézek, amelyek minőségiek, mézek, amelyek mások! Ezek az újhullámos magyar mézmárka, a Virágbéke Méz Manufaktúra termékei! A fiatalos méhészet mind a klasszikusok, mind a BIO, mind pedig a különleges mézek iránt érdeklődőknek tartogat minőségi, csakis magyar forrásból származó mézeket. Díjnyertes és különleges, ízesített mézekből csemegézhetünk, legyen immunerősítés, vagy szimplán az élvezetek halmozása a cél.

Díjnyertes Virágbéke mézek

ÁBRÁNDOS DÉLIBÁB – BIO Hortobágyi vadvirágméz

Számos növény és vadvirág pollenjéből, a Hortobágy közepéről érkezik ez a különleges, pikáns fajtaméz. Színe aranyló, bársonyosan hívogató! A méhek kora tavasztól késő őszig szorgosan gyűjtik az éppen nyíló vadvirágok esszenciáját. A BIO minősítéssel is rendelkező Virágbéke Hortobágyi vadvirágméz duplán díjazott: a Great Taste Awards csillagával és a London Honey Awards arany minősítésével is büszkélkedhet!

ÁTLAGOS HÉTFŐ – Akácméz

A Hungarikum akácméz harmonikus, kellemesen lágy ízű, akácvirág illatú mézklasszikus. Mellékíz nélküli aromája teszi oly népszerűvé, íze a legtöbb méznél édesebb! Fogyasztását minden formában ajánljuk, akár nyersen, akár sütés-főzéshez. A Virágbéke akácméze is díjnyertes: 2022-ben a Dubai International Taste Awards-on ezüstminősítést nyert!

FIÚK AZ UTCÁBÓL – Gesztenyeméz

A szelídgesztenyések nyáreleji virágaiból származik ez a sötét színű gesztenyeméz, magas ásványi anyag tartalommal! A gesztenyevirág illatát, jellegzetes ízét az ínyencek nagyra értékelik, ahogy a szakértők is, hiszen a Virágbéke gesztenyeméze a Dubai International Taste Awards-on ezüst minősítést kapott és a Great Taste Awards 2022-ben pedig két csillaggal tüntette ki!

ILDIKÓ SZÍVEM – Repce krémméz

A selymesen krémes állagú, kellemes ízű, hófehér színű méz egy igazi energiabomba: kiemelkedően magas energetizáló hatása van. Magas szőlőcukor tartalma miatt gyorsan kristályosodna, ezért krémmézként kínáljuk. Pont a krémes állaga miatt igen könnyen kenhető és nem csöpög! Lúgos hatása miatt ideális kísérője a reggeleknek, akár teához, kávéhoz adva. A Virágbéke repce krémméze a London Honey Awards-on az elérhető legmagasabb elismerést, a PLATINA minősítést nyerte el!

Különleges, ízesített mézek

EGY JOBB VILÁG – Eper ízű krémméz

Méz, amely egyesíti az eper és a repce krémméz minden jó tulajdonságát. Alapja az értékes Virágbéke repceméz, amelyhez csak természetes eper kerül! Az egyedi ízkombináció megsokszorozza ennek a különleges méznek a felhasználási módjait: ajánljuk limonádéba, kalácsra, palacsintára, sütemények tetejére, salátákhoz. Vagy csak úgy, magába kanalazva.

MOST MEGVAGY – Étcsokoládé ízű méz

Akácméz és étcsokoládé, egy igazi íz kánaán a mézek és a csokoládé iránt rajongóknak. A Virágbéke díjnyertes akácméze 64%-os perui csokoládéval fűszerezve. Fogyasztása minden formában ajánlott! Igazi ínyenc választás a különleges mézek kedvelői számára.

DANGER DANGER – Mentaágyon érlelt krémméz

Ha egy kellemesen frissítő, krémes finomságra vágyunk, akkor a Virágbéke mentás mézét nekünk találták ki. Repce krémméz mentaágyon, amelyben a menta illata, aromája és minden jótékony hatása érezhető és ízlelhető. Ez a Virágbéke mentás mézkülönlegessége.

Kapcsolódó cikkeink