Újabb öko-akció a Tescotól

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 10. 06. 00:00

A Tesco-Global Áruházak Zrt. kiemelt figyelmet fordít a szelektív hulladékgyűjtésre, ezért az áruházlánc idén már másodszor indít kampányt PET-palackok és alumíniumdobozok visszagyűjtésére.

A 2010. szeptember 24. és 2011. február 11. között megrendezésre kerülő akció során a vásárlók gyűjtőzsákokat és örökzöld táskát kapnak garantált ajándékként, és részt vehetnek a 150 ezer forintos vásárlási utalványokért folyó versenyben is.

Az a vásárló, aki visszavisz a Tesco áruházakba 20 darab PET-palackot vagy 20 darab alumíniumdobozt, egy Tesco PET (kék) vagy egy Tesco ALU (zöld) gyűjtőzsákot kap ajándékba az üvegvisszaváltóban vagy a vevőszolgálati pultnál. A strapabíró gyűjtőzsákok elhasználódás esetén mindenkor díjmentesen újra cserélhetők lesznek a Tesco hipermarketekben.

Egy matricát kapnak azok a vásárlók, akik a palackgyűjtő zsákban visszahoznak 20 darab PET-palackot vagy 20 darab alumíniumdobozt. A vásárlóknak a matricákat egy gyűjtőfüzetbe kell beragasztaniuk, ami az üvegvisszaváltó helyiségekben és a vevőszolgálati pultoknál szerezhető be, vagy letölthető a www.zoldtesco.hu weboldalról.

Azok a vásárlók, akik összegyűjtenek 5 db matricát, egy Tesco örökzöld táskát kapnak ajándékba. A garantált ajándékokat az üvegvisszaváltóban és a vevőszolgálati pultnál lehet átvenni a betelt kuponfüzeten lévő vonalkód ellenében. A kitöltött és február 18-ig visszaküldött kuponfüzetek sorsoláson vesznek részt, ahol 5 x 150 ezer forintos vásárlási utalvány kerül kisorsolásra – írja a penzcentrum.hu.

Kapcsolódó cikkeink