Újabb City SPAR nyílik a belváros szívében

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 04. 03. 11:56

A SPAR Magyarország Kft. minőségi üzletfilozófiáját követve 2012. április 3-án megnyitja az ország kilencedik City SPAR egységét Budapest belvárosában, a Károly krt. 22-24. címen. Ez két héten belül a második City SPAR nyitás a belvárosban.

A SPAR Magyarország Kft. 2006 végén új üzlettípusként hozta létre a City SPAR szupermarketet, s már hét ilyen üzlet működik Budapesten és egy Szegeden. A koncepciót folytatva a vállalat most megnyitja legújabb City SPAR egységét a fővárosban.

A City SPAR szupermarket egy olyan belvárosi, a kényelmi szempontokat szem előtt tartó és gyors bevásárlást biztosító üzlettípus, melynek kialakítása, egyedi választéka a környék lakosságán túlmenően kedvez a közelben dolgozóknak, valamint a bel- és külföldi turistáknak egyaránt. Az áruház polcain megtalálhatóak a kedvelt SPAR sajátmárkás termékek ugyanúgy, mint a vállalat saját húsüzeméből származó, garantáltan kiváló húsáruk. Az üzlet kínálatában a bőséges frissáru választékot a félkész és azonnal fogyasztható élelmiszerek széles skálája egészíti ki. Az azonnal fogyasztható szendvicsek, pizzák, saláták, helyben sütött ropogós pékáruk, grillezett finom falatok, hidegkonyhai készítmények a legkifinomultabb ízlésű vásárlóknak is megfelelnek. Az új City SPAR egyik különlegessége, a választékban gazdag, kihelyezésben igényes exkluzív bor- és nemes-ital kínálat.

Az új City SPAR, együtt a március 22-én nyílt Vértanúk tere 1. sz. alatti hasonló egységgel, összesen 43 új munkahelyet teremtett.

A kereskedelmi egység, melynek színvonala méltó Budapest gyorsan szépülő belvárosához, folyamatosan kedvező árakkal, magas minőséggel várja vásárlóit. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink