Új vezérigazgató-helyettes a Telekomnál

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 05. 08. 11:11

Gyenes András lesz a Magyar Telekom lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese 2015. július 3-ától – közölte a társaság.

telekom-szekhaz

A közlemény szerint az új vezető tevékenysége kiterjed a Magyar Telekom ügyfélszolgálati, helyszíni szolgáltatások, lakossági marketing, csatorna menedzsment, e-business, valamint üzlethálózat menedzsment tevékenységek irányítására. Feladata lesz a vállalat vezető piaci szerepének megerősítése, az átalakulások, egyszerűsítések és a digitális vállalattá válás levezénylése a legjobb ügyfélélmény nyújtása mellett.

Gyenes András 46 éves és több mint 10 év felső vezetői tapasztalattal rendelkezik. Korábban az Unilevernél dolgozott, 2011-től a cég magyarországi ügyvezető igazgatója volt, majd vezérigazgatóként négy ország – Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia, Horvátország – irányításáért felelt.

A Telekom korábbi lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese, Keszég Attila 2014. december 31-i hatállyal távozott pozíciójából, januártól a Deutsche Telekomnál folytatja pályafutását. (hirado.hu, MTI)