Új verzió érhető el a mobilGAZDA applikációra

Szerző: STA Dátum: 2022. 11. 30. 09:28

Az applikáció új verziója számos kényelmi változtatást, technikai és felületi módosítást tartalmaz; a megújult menüpontrendszerrel az alkalmazás használata sokkal kényelmesebbé vált.

(Fotó: Pixabay)

Elérhetőek lettek a táblaadatok mellett az egységes kérelemben benyújtott erdős igénylések, továbbá a VP Méh állatjóléti támogatás pergetési bejelentései alkalmazáson keresztül is megtehetőek. A mobilGAZDA zavartalan működése érdekében – amennyiben nincs beállítva mobileszközükön az alkalmazás automatikus frissítése, abban az esetben frissítsék manuálisan a Google Play, illetve az App Store áruházakban. Az alkalmazást a jövőben folyamatosan újabb funkciókkal bővítik és továbbfejlesztik, hogy minél inkább megfeleljen a felhasználók igényeinek.

mobilGAZDA – Agrártámogatások a zsebben

A mobilGAZDA a Magyar Államkincstár mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatásokhoz kapcsolódó, mobileszközökön működő alkalmazása, amely a gazdálkodók és a Kincstár közti kommunikációt segíti elő. A mobilGAZDA használata regisztrációhoz kötött, de ingyenesen elérhető a Google Play és App Store digitális tartalomszolgáltatóknál.

Az alkalmazásban jelenleg az alábbi főbb funkciók érhetőek el:

  • Ügyfélszolgálati funkciók (időpontfoglalás, bizonylat lekérés, kérdés-válasz felület)
  • Tájékoztatási funkciók (újdonságok, hírek, naptár)
  • Általános saját támogatási adatok megtekintése
  • Mezőgazdasági parcellaadatok megjelenítése, területmérés funkció
  • Geo-referált fényképkészítés és elküldés
  • Egyes elektronikus bizonylatok beküldése

Magyar Államkincstár

 

Kapcsolódó cikkeink