Új szolgáltató-központok a NAK hálózatában

Szerző: jungandrea Dátum: 2018. 04. 13. 00:42

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) április 4-én nyitotta meg Kecskeméten a megújult Bács-Kiskun megyei igazgatóságát. A megyében mintegy negyvenezer tagja van a kamarának – munkájukhoz, fejlesztéseikhez, ügyintézésükhöz értékes segítséget nyújt a köztestület. A kecskeméti igazgatósági épületében a falugazdászok, referensek immáron itt is modern környezetben fogadhatják a térség gazdálkodóit, cégeit.

A Kamara a hagyományos falugazdászi irodák, fogadóhelyiségek mellett újszerű, komplex szolgáltatásként kezdte el a NAK Szolgáltató Központok kialakítását, közülük a közelmúltban országosan hetedikként Gyöngyösön, nyolcadikként pedig Pápán nyílt iroda. Itt többek közt tájékoztatási, tanácsadási szolgáltatásokat is biztosítanak a gazdálkodóknak, vállalkozásoknak, külső szakmai partnerek bevonásával.

A Kamara falugazdászai 2014 óta közel 1000 milliárd forintnyi forrás lehívásához segítették hozzá a gazdálkodókat. A több mint 700 fős országos kamarai falugazdász- és szaktanácsadó-hálózat különféle szolgáltatásokkal is támogatja a közel 400 ezres tagságot. A köztestület folyamatosan fejleszti az ehhez szükséges infrastrukturális hátteret, aminek keretében áprilisban Gyomaendrődön is megnyitotta a megújult és kibővített falugazdász irodáját. //

 

Kapcsolódó cikkeink