Új szendvicsek a SubWay-től
A Subway gyorsétteremlánc nemrég bejelentette, hogy egy új szendvics tesztelését kezdik meg, amelyet Beyond Meatball Marinara névre kereszteltek – írja az origo. A termék 685 étteremben lesz elérhető az Egyesült Államokban és Kanadában.
Szeptemberben kezdi meg a Subway a húsmentes húsgolyós szendvicsük tesztelését. A szendvics a Beyond Meat által forgalmazott húsra hasonlító, növényi alapú készítményből készül.
A Beyond Meatball Marinara első körben csak bizonyos kiválasztott éttermekben lesz kapható, de arról még nem nyilatkozott a Subway, hogy a tesztidőszak meddig fog tartani.
Ezzel a lépéssel a Subway is csatlakozik az olyan gyorsétteremláncokhoz, mint a Carl’s Jr., a Burger King és a White Castle, amelyek már kínálnak húsmentes húst tartalmazó készítményeket. (origo)
Kapcsolódó cikkeink
A Bocuse d’Or főtámogatója
A támogatási megállapodás megújításának köszönhetően 2027-ig biztosan a METRO a…
Tovább olvasom >A nőké a főszerep az idei Gourmet fesztiválon
A „női energiák” kerülnek a fókuszba az idei Gourmet fesztiválon,…
Tovább olvasom >További cikkeink
MSZÉSZ: Április 8-ig lehet kitölteni a HOTREC kérdőívet
A HOTREC (európai tagországok szállodai és éttermi szövetségeinek ernyőszervezete) felmérést…
Tovább olvasom >Megint egy Walmart-csokor! – A nap képe
Az amerikai üzletláncból származó „szokásos” képsorozatunk természetesen most sem Walmart-specifikus,…
Tovább olvasom >Fagylalt(kiszerelés?) – A nap videója
Kis fantáziával könnyű elképzelni, hogy így a pultosból is költő…
Tovább olvasom >