Új szállítmányozási és disztribúciós supervisor a Drehernél

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 11. 09. 11:53

Októbertől Ódor Viktória tölti be a Dreher Sörgyárak Zrt. szállítmányozási és disztribúciós supervisor posztját. A szakember a Rauch Hungáriától érkezett a vállalathoz, és korábban több cégnél töltött be logisztikai, export, szállítmányozási, valamint vevőszolgálati pozíciókat.

Ódor Viktória

Ódor Viktória a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karán szerzett közgazdász diplomát Nemzetközi Gazdálkodás szakon. Szakmai pályafutását a magyar alapítású logisztikai cégnél, a Seahorse Kft.-nél kezdte, majd 2014-ben a tengeri szállítmányozással foglalkozó Evergreen Line magyarországi partnervállalatánál helyezkedett el. 2017-ben került a Rauchhoz, ahol előbb csoportvezetőként, majd 2019-től a cég szállítmányozási és vevőszolgálati osztályainak vezetőjeként működött.

A Dreher Sörgyáraknál Viktória feladatai közé tartozik a logisztikai osztály berkein belül az országos key account és nagykereskedelmi csatornák zavartalan ellátása, az ehhez kapcsolódó ügyfélszolgálati rendszer működtetése, a Pest megyei disztribúció tervezése, valamint az import forgalom lebonyolítása.

„Komoly várakozással és lelkesedéssel vetem bele magam az új és komplex kihívásokba a Dreher Sörgyáraknál. Az itallogisztikában eddig is számtalan tapasztalatot szereztem, de egy másfél évszázados magyar márka és a rengeteg nemzetközi brand hazai és országok közötti árumozgásainak irányítása igazi inspiráció számomra”

– mondta el Ódor Viktória új feladatai kapcsán.

Kapcsolódó cikkeink