Új kedvenc hódít: a Rudikornis Túró Rudi

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 02. 14. 11:30

A Pöttyös termékcsalád újabb taggal gyarapodott: az egyedi ízvilágú Rudikornis Túró Rudival. A boltokban hódít az ínycsiklandozó, málna-gránátalmás ízesítésű limitált különlegesség, amely nemcsak a bulikat, de a mindennapokat is felpörgeti.

Pöttyös. Aki meghallja ezt a nevet, tudja, hogy csakis a közkedvelt, évtizedes hagyományokra építő, harmonikus ízvilágáról és kiváló minőségéről híres termékcsaládról van szó.

A Pöttyös legújabb dobására azonban talán még a legrutinosabb „túrórudizók” sem voltak felkészülve: a megszokott, krémes túróba újabb csavar került: kék színűvé varázsoltuk. Ezúttal fehér, roppanós bevonat teszi ellenálhatatlanná kívülről, a málna-gránátalma pedig a töltelékben nyújt kirobbanó élményt. A kék szín ellenére nincs benne semmilyen mesterséges színezék – a Rudikornis a spirulina alga kivonattól ilyen látványos belülről is.

Ha valaki beleharap a Pöttyös Rudikornis Túró Rudiba, egy olyan világba léphet be, amely egyszerre színes, vidám, és egy kicsit őrült is. Néhány pillanatra kiszakadhat a valóságból, és elhiheti, hogy a csodák márpedig léteznek. Az unkornis laza dab táncmozdulatával azt üzeni, hogy bármi jöjjön az életben, ünnepeljük meg az apró sikereket, a hétköznapi örömöket is.

A 30 grammos kiszerelés hatos pakkokban is megtalálható a boltok polcain, így van egy kis esély arra, hogy marad belőle, mire valaki hazaér a bevásárlásból.

A Pöttyös szakadatlan megújulóképessége és változatossága a nyitja annak, hogy 1968 óta annyi magyarnak okoz örömet. A Pöttyös évtizedek óta a mindennapok része, olyannyira, hogy aki külföldre megy, a hiányát sokszor előbb érzékeli, mint a honvágyat: ezért van az, hogy ajándékba is előszeretettel visszük külhonban élő barátoknak a hungarikumnak számító Pöttyös Túró Rudit.

De vajon milyen a Pöttyös, ha táncra perdül? Itt az ideje kipróbálni, de igyekezz, mert csak limitált kiadásban kapható!

Kapcsolódó cikkeink