Új igazgató a Borosdi Sörgyárnál

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 02. 03. 11:25

Új vezetőként Dr. Sükösd Zsuzsa jogi és vállalati kapcsolatok igazgatója csatlakozott a Borsodi Sörgyár menedzsmentjéhez. A szakember széles körű tapasztalattal rendelkezik mind a jogi (nemzetközi jog), mind pedig a társadalmi, civil kapcsolatok területén. Feladatai közé tartozik majd a jogi terület irányítása mellett a vállalati kapcsolatok kezelése.

„Nagyon izgalmas feladat a számomra egy ilyen széles, több szakterületet is átfogó feladatkör ellátása. Igyekszem majd a komplexitásra, az egyes területek egymást támogató hatására helyezni a hangsúlyt” – nyilatkozta Dr. Sükösd Zsuzsa.

A szakember az utóbbi két évben a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) jogvédő és jogfejlesztő non-profit szervezet munkatársaként adománygyűjtéssel és kommunikációs feladatokkal foglalkozott, mely során társadalmi, civil és vállalati kapcsolatrendszer kezelésében komoly tapasztalatra tett szert. Ezt megelőzően saját és más ügyvédi irodákban hazai és multinacionális vállalati ügyfelek és nemzetközi magánszemélyek jogi képviseletével foglalkozott, a cégjogtól a munkajogon keresztül a szellemi alkotások területéig széles körben. Jogi pályáját a Gide Loyrette Nouel francia tulajdonú nemzetközi ügyvédi irodában kezdte, ahol az évek során széles körű tapasztalatot szerzett multinacionális ügyfelek nagy tranzakcióinak jogi képviseletében.

„A Borsodi Sörgyárban vállalt feladatkör igazi kihívás a számomra. Nagyon vonzó, hogy a klasszikus jogi feladatokon felül, a vállalati kapcsolatokban új, izgalmas kommunikációs területekkel is tudok foglalkozni” – folytatta Dr. Sükösd Zsuzsa.

A Borsodi Sörgyár a hazai sörpiac meghatározó szereplője, vezető márkája a Borsodi, amely hazánk legnagyobb mennyiségben értékesített söre.

Kapcsolódó cikkeink