Új helyszínt kap a Red Bull Music Academy

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 04. 04. 08:53

A március 11-én történt tragikus földrengés és cunami, valamint a fukusimai erőműben előállt súlyos problémák óta rendszeresen kapunk híreket japán csapatunktól és barátainktól. Alapos mérlegelés után úgy döntöttünk, az idén ősszel Japánban megrendezendő Akadémia új helyszínt kap. A 2011-es Red Bull Music Academy új helyszínét április 11-én, szerdán hozzuk nyilvánosságra. Emiatt a jelentkezési határidő meghosszabbítása mellett döntöttünk: április 26-ig fogadunk jelentkezéseket (feladás dátuma). A jelentkezési lappal és a válogatás folyamatával egyetemben a workshopok időpontja is változatlan: október 23-tól november 25-ig tartanak majd. Minden jelentkezőt júliusig értesítünk arról, hogy az Akadémiára való jelentkezésük sikeres volt-e, vagy sem.

A tokiói Akadémiára való felkészülés elmúlt hónapjai során kiderült, hogy Japán rendkívül lelkes, szépségben, hagyományokban és innovatív energiában gazdag ország. Megtiszteltetés számunkra, hogy ennyi érdekes embert ismerhettünk meg, és megtapasztalhattuk kreativitásukat. Rendkívül csodáljuk és tiszteljük a szörnyű helyzetben tanúsított erejüket és bátorságukat.

Az Akadémia szeretné együttérzéséről és támogatásáról biztosítani azokat a japán zenészeket, akik utazásunk részesei voltak. Ezért a Red Bull Music Academy floort a SónarSound Tokyo-n a tervek szerint rendezzük meg. A fesztivál teljes bevételét a március 11-i szörnyű események érintettjeinek ajánljuk fel. Továbbra is szoros kapcsolatot ápolunk az ország zenei és kreatív életének szereplőivel, és reményeink szerint a közeljövőben Japán is a Red Bull Music Academy élmény részese lehet.

Kapcsolódó cikkeink