Új értékesítési vezető a Drehernél

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2020. 02. 10. 09:58

Gyovai Györgyi
értékesítési vezető
Dreher

Az idei évtől Gyovai Györgyi felel a Dreher értékesítésének irányításáért. A szakember korábbi, több mint két évtizedes tapasztalatait különböző élelmiszeripari vállalatoknál szerezte, rendkívül sokoldalú szakmai kompetenciákra téve szert a vállalati vezetésben, egyebek mellett az üzleti irányítás, a marketing, a kommunikáció és a beszerzés terén.

A Marsnál Magyarországon és Lengyelországban dolgozott beszerzési és marketingpozíciókban, valamint a Danone csecsemőtáplálás divíziójának marketingjét is vezette. 2013 júliusában csatlakozott a Nestlé Hungária Kft.-hez, majd 2015-ben vette át a cég egyik üzletága, a Nespresso irányítását, onnan érkezett a Dreherhez.

– Nagy öröm számomra, hogy egy ilyen nagymúltú vállalat értékesítési feladatait vehetem át. 165 év minden tradíciója és a sörfőző mesterek innovációja egyszerre van jelen a Dreher-termékekben. A cég nem véletlenül vezető a sörpiacon, és én is azon leszek, hogy tovább bővítsem a márka és termékei hazai piacát – mondta el Gyovai Györgyi az új kihívás kapcsán. //