Új City SPAR nyílik a belváros szívében

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 03. 22. 11:26

A SPAR Magyarország Kft. minőségi üzletfilozófiáját követve 2012. március 22-én megnyitja az ország nyolcadik City SPAR egységét Budapest belvárosában, a Vértanúk tere 1. címen.

A SPAR Magyarország Kft. 2006 végén új üzlettípusként hozta létre a City SPAR szupermarketet. A 2007-es tesztév során a két első budapesti City SPAR rendkívül népszerű volt a vásárlók körében, s a cégcsoport 2009-ben további kettő, 2011-ben pedig három ilyen típusú üzletet nyitott. A koncepciót folytatva a vállalat most megnyitja legújabb City SPAR egységét a fővárosban.

A City SPAR szupermarket egy olyan belvárosi, a kényelmi szempontokat szem előtt tartó és gyors bevásárlást biztosító üzlettípus, melynek kialakítása, egyedi választéka a környék lakosságán túlmenősen kedvez a közelben dolgozóknak, valamint a bel- és külföldi turistáknak egyaránt. Az áruház polcain megtalálhatóak a kedvelt SPAR sajátmárkás termékek ugyanúgy, mint a vállalat saját húsüzeméből származó, garantáltan kiváló húsáruk. Az üzlet kínálatában a bőséges frissáru választékot a félkész és azonnal fogyasztható élelmiszerek széles skálája egészíti ki. Az azonnal fogyasztható szendvicsek, pizzák, saláták, helyben sütött ropogós pékáruk, grillezett finom falatok, hidegkonyhai készítmények a legkifinomultabb ízlésű vásárlóknak is megfelelnek. Az új City SPAR egyik különlegessége, a választékban gazdag kihelyezésben igényes exkluzív bor- és nemesital kínálata.

Az új kereskedelmi egység, melynek színvonala méltó a főváros és az ország egyik legattraktívabb helyszínéhez, folyamatosan kedvező árakkal, magas minőséggel várja vásárlóit.

Kapcsolódó cikkeink