Új automata géppel és öt ízzel bővült a NESCAFÉ® Dolce Gusto® kínálata

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 06. 15. 10:09

Már hazánkban is kapható az új, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Creativa kávéfőzőgép, amely – az előző esti beállításnak köszönhetően – akár arra is képes, hogy másnap gőzölgő kávéval ébresszen fel, és ehhez ki sem kell bújnod az ágyból! A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszulák palettáját most öt új íz is színesíti.

A Creativa az első előre programozható kávéfőző a NESCAFÉ® Dolce Gusto® gépek sorában, amely LCD kijelzővel rendelkezik. A gép újdonsága, hogy előre beállítható a lefőzés időpontja, így ahhoz, hogy elkészítsd a reggeli kávédat, akár ki sem kell bújnod a paplan alól, elég, ha előző este beprogramozod a masinát!

A Creativa egy kávéház kínálatát csempészi az otthonokba, ugyanis tizenöt különböző kávévariáció – így például cappuccino, latte macchiato, chococino – elkészítésére is alkalmas. A kávéfőzőgép nemcsak azoknak az igényeit szolgálja ki, akik minden alkalommal a megszokott kávé-tej arányhoz ragaszkodnak, hanem azokét is, akik az egyedi arányú tejes kávéitalokért rajonganak. Ezeket a személyes recepteket a gép memóriája tárolja – így az sem okoz gondot, hogy a kedvesed kedvenc kávéját egy gombnyomással és akár egy perc alatt elkészítsd!


Most öt új kapszulával is bővült a NESCAFÉ® Dolce Gusto® palettája. A különleges ízek között megtalálható a legújabb hosszúkávé és két speciális tejes különlegesség, valamint kettő testes espresso is.

Caffé Lungo – Hosszú kávé: lágy és intenzív

Egy „hosszú” csésze a teljes ízvilágú kávé gazdag aromájával és selymes krémréteggel

Espresso Barista – Ahogy a mesterek készítik

Egy igazán különleges espresso markáns ízvilággal. Testességével és karakteres pörköltségével kiemelkedő élményt nyújt.

Espresso Ristretto – Röviden a testes ízvilágért

A ristretto egy rövid espresso: testes kávé selymes krémréteggel
a tetején.

Cukormentes Latte Macchiato – Stílusos finomság
hozzáadott cukor nélkül

Három rétegű specialitás hozzáadott cukor nélkül, amely így
intenzív kávé ízt kínál. A három réteget a gőzölt habos tej,
egy lágy espresso és a tejhab adja.

Vaníliás Latte Macchiato – Stílusos finomság egy csipetnyi vaníliával

Vonzó három réteg, megbolondítva egy kis vaníliával. A három réteget a gőzölt habos tej, egy lágy, teljes ízvilággal rendelkező espresso és a tejhab adja.

Kapcsolódó cikkeink