Új áruházat nyitott a Tesco Isaszegen

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 06. 24. 10:11

Pénteken megnyitotta kapuit az új Tesco Isaszegen, az Aulich utca 23. szám alatt. Az új áruház mintegy 1000 négyzetméteren gazdag kínálattal, önkiszolgáló pénztárakkal és nyitási kuponakciókkal várja a vásárlókat. Az ország legújabb Tesco áruháza 21 új munkahelyet teremt, elsősorban a térségben élők számára.

Június 24-én, pénteken megnyílt az áruházlánc legújabb tagja, az isaszegi Tesco áruház, így a környéken lakók a hétvégi bevásárlást már az új áruházban intézhetik. Azok a vevők, akik 3000 forint érték felett vásárolnak termékeket, 500 forint értékű vásárlói kupont kapnak ajándékba. Az ajándékkuponok a nyitást követő három héten keresztül beválthatók.

Az isaszegi szupermarket tervezésekor fontos szempont volt a könnyű megközelítés. A tömegközlekedés igénybevételével a vásárlók maguk is hozzájárulnak a környezet védelméhez. A tervezéskor a leghangsúlyosabb szempont a környezetbarát technológiák alkalmazása volt, amely révén 10-15 százalékkal csökkenthető a károsanyag-kibocsátás, így az újonnan átadásra kerülő Tesco hiper- és szupermarketek már mind az ún. „zöld áruházak” számát gyarapítják. Azok számára, akik autóval érkeznek, az Aulich utca 23. szám alatt található új áruházhoz 50 gépkocsi befogadására alkalmas parkolóhelyet alakítottak ki.


Kapcsolódó cikkeink