Turizmus-menedzsment mesterképzés indul

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 11. 08. 10:53

A Budapesti Corvinus Egyetem 2017 februárjában állami finanszírozású turizmus-menedzsment mesterképzést indít. A Corvinus mesterképzése a desztinációk, illetve a profitorientált vállalkozások menedzsmentjére és marketingjére helyezi a hangsúlyt, utóbbiban az online és digitális marketing kiemelt szerepet kap. A Corvinus Gazdálkodástudományi Karon szervezett turizmus-menedzsment képzése az országban egyedülállóan biztosítja az egyetemek nyújtotta szinergiákat: hallgatóink nem csak a turizmus, hanem az alapozó és a kiegészítő tárgyak területén is a legfelkészültebb, nemzetközileg ismert és elismert szakemberektől tanulhatnak.

Az oktatási programmal és oktatókkal 2016. november 10-én 14.00 órától a Gazdálkodástudományi Kar által szervezett központi tájékoztatón, illetve a Turizmus-menedzsment mesterszak Nyílt Nap keretében, szintén november 10-én, 16.00 órától az E311-es teremben nyílik lehetőség a megismerkedésre. A Turizmus Nyílt Napra regisztrálni itt lehet: http://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcWkEi0y5esODz5lHkmMVtLQzU4327FEVvrh0tSjS5shmSTQ/viewform?c=0&w=1.

 

A képzésre való jelentkezés november 15-ig nyújtható be! Részleteket lásd http://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/meghirdetes.php?fft=feb&meg_id=513&elj=17k és http://marketing.uni-corvinus.hu/index.php?id=turizmusmester.

Kapcsolódó cikkeink