Travis Pastrana és a Nitro Circus

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 04. 21. 11:28

„Lélegzetelállító show a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel.” Ezt ígéri a Nitro Circus, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra. Az előadás különleges élményt ígér a motorsport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán.

motor

Már most több világrekord kísérlet és izgalom került bejelentésre. De az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását. Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, aki különleges meglepetést ígér a budapesti show-ra. Vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Cam Sinclair. A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók ezúttal a levegőben törnek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.

Helyszín és időpont: Groupama Aréna, 2015. június 14.

Jegyek kaphatók a www.tex.hu oldalon, a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában!

Az esemény kísérőprogramja a Nitro Circus Nyíltnap, amely a Groupama Aréna előtt, mintegy 3000 négyzetméter területen várja az érdeklődőket gyermek- és felnőttprogramokkal, extrém sportokkal, nemzetközi gasztronómiával, és neves fellépőkkel 9,00-23,00 óra között. Óriás kivetítőn pedig nyomon kísérhető az esti showra készülő pályaépítés és az előadás előtti tréning is. A nyíltnap mindenki számára ingyenesen látogatható!

További információk az eseményről:

www.budapestjump.com  és a www.nitrocircuslive.com

www.facebook.com/NitroCircusLiveBudapest

www.facebook.com/NitroCircus oldalakon.

(x)

Kapcsolódó cikkeink