Törley: a hagyomány új útján

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 06. 05. 11:25

Törley József 130 évvel ezelőtt nagyot álmodott és létrehozta a magyar piac máig meghatározó pezsgőmárkáját. A Törley Pincészet most követi az újító hagyományokat,  hogy megvalósítsa egy régóta dédelgetett tervét.

Mivel a Törley pezsgők kiváló minőségű alapborokból készülnek,  a Pincészet megfelelő gyakorlattal rendelkezik abban, hogy jó minőségű borokat is kinálhasson fogyasztóinak. Ezért kerül bevezetésre 2013-ban a Törley borcsalád. Elsőként a Chardonnay, Pinot Noir Rosé, valamint illatos Muskotály fajtákkal ismerkedhetnek meg a vásárlók.
A megkérdezettek több mint háromnegyede kipróbálná a Törley Pincészet borait, ráadásul ez az arány a bor tervezett fogyasztói árának ismeretében megerősítésre került.

A termék bevezetésének kommunikációjára különös hangsúlyt fektetnek. Az év közepétől országos kampány keretében, többek között televízió reklámból, óriásplakátokról,eladáshelyi és internetes hirdetésekből, valamint kóstoltatások és rendezvények alkalmával ismerhetik meg a fogyasztók a Törley borait.

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek