Több tonna csokoládét osztott szét a Bonbonetti a rászoruló gyerekeknek

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 12. 27. 11:15

Kamionnyi szaloncukrot, mikulás csomagot, és hátizsákos csomagot kaptak rászoruló gyerekek a Bonbonetti Csoport jóvoltából karácsonyra. A Down Egyesület, a FICE (Nevelőotthonok Nemzetközi Szövetsége Magyarországi Egyesülete), a Katolikus Karitász és a Lions Egyesület részére jótékonykodott idén az édesipari vállalat.

bonbonetti-adom

A Bonbonetti Csoport életében évek óta hagyomány, hogy csokoládét ajándékoz rászoruló gyermekeknek, akiknek ezzel az ünnepek közeledtével egy kis mosolyt és örömöt csempész az életébe. Az adományozással árva gyermekek, sérült gyerekek és rászorulók kaptak segítséget a vállalattól. Idén karácsonykor négy intézménynek, így a Down Egyesületnek, az Első Lady Victoria Lions Egyesületnek, a FICE-nek (Nevelőotthonok Nemzetközi Szövetsége Magyarországi Egyesülete), valamint a Katolikus Karitásznak szállított ki csokoládékat – köztük szaloncukrot, mikulás csomagot és hátizsákos csomagot – a cég.

“A Karitász minden évben több ezer családnak segít országszerte szebbé tenni a karácsonyt. Budapesten néhány nappal az ünnep előtt 250 rászoruló kisgyermek kap ajándékcsomagot, amelynek elmaradhatatlan része az édesség. A Bonbonetti felajánlásának köszönhetően számos gyermek örül majd a csomagokba rejtett finomságoknak.” – árulta el a Karitász sajtóreferense, Csapó Viktória.

A Bonbonetti Csoport szinte minden alkalmat megragad a jótékonykodásra, így idén legutóbb gyereknapon adományozott, amikor amellett, hogy csokoládékat osztott szét, rászoruló gyerekeket látott vendégül a Fővárosi Nagycirkuszban és az Állatkertben. Áprilisban pedig Tibi nap alkalmából osztott szét nagyobb mennyiségű csokoládét az Országos Idegtudományi Intézet gyermekosztályának, a Hűvösvölgyi Gyermekotthonnak és a Nevelőotthonok Nemzetközi Szövetségének.

.

Kapcsolódó cikkeink