Tízmilliárd fölött a SuperShop pontok

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 02. 22. 00:03

Az elmúlt időszak különösen nagy sikereket hozott a SuperShop törzsvásárlói kártya számára. A kártyabirtokosok száma 1,8 millió, a tervek szerint hamarosan a 2 milliót is elérik -hangzott el a SuperShop sajtótájékoztatóján.

Szabó Szergej, a SuperShop Kft. vezérigazgatója elmondta: a legnagyobb ügyfél továbbra is a SPAR áruházlánc maradt, de a Burger Kingben is egyre gyakrabban veszik elő a felhasználók kártyájukat. A program 10 éves fennállása óta 10,5 milliárd pontot bocsátottak ki, ez pedig egy rendkívül hatékony vásárlásgeneráló folyamatot jelent.
2009-ben félmillió új kártyaigénylést regisztráltak: jelentős lépés volt az ideiglenes kártya bevezetése, így az első vásárlástól kezdve gyűjthetőek a pontok. Bevezették a "brandelt" kártyákat, így tetszés szerint választható partnerlogó a kártyára. Hatékony a társkártya-rendszer is, ami a családon belüli pontösszegzést segíti.
Ebben az évben a tervek szerint több kicsi és 1-2 nagyobb piaci szereplővel is partneri szövetséget köt a pontgyűjtő-hálózat. Hamarosan lehetséges lesz SuperShop ponttal online is fizetni. Külföldi terjeszkedésben egyelőre még nem gondolkozik a kibocsátó.
Az egyik legdinamikusabban fejlődő partner a Burger King: a gyorsétteremláncnál a SuperShop kártya hálózati bevezetését komoly technikai, informatikai fejlesztés előzte meg. A Burger King vásárlói már több mint 1 millió SuperShop pontot gyűjtöttek – írja a penzcentrum.hu.


Kapcsolódó cikkeink