Tesco: Ünnepeljük együtt a szerelmet!

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 02. 11. 11:20

Épphogy eltűntek a karácsonyi díszek, ismét pirosban pompázik a város, közeleg a szerelmesek ünnepe. Ilyenkor az érzelmeké a főszerep, és mindannyian szeretnénk örömet szerezni választottunknak. A Tesco segít megtalálni a tökéletes ajándékot: Február 11. és 13. között széles választékkal és kedvezményes árakkal várja a szerelmeseket, legyen szó egy apró figyelmességről, izgalmas meglepetésről vagy saját kézzel készített kedvességről.

Tesco_Valentin_napi_almaA Valentin-nap hagyománya egészen az ókori Rómáig nyúlik vissza. Jelenlegi formájában a 20. század közepe óta ünneplik az angolszász országokban, míg Magyarországon mindössze 20 éve terjedt el ez a hagyomány. A szerelmesek napján ma már világszerte rózsáktól roskadoznak a virágüzletek, és levelek százezrei kelnek útra, hogy titkos vallomásokat adjanak át.

Tegyük emlékezetessé kedvesünk számára az idei Valentin-napot! A Tesco kínálatában a tökéletes este minden hozzávalóját megtaláljuk. Készítsünk egy finom vacsorát, aminek méltó megkoronázása lehet egy pohár finom pezsgő: legyen az magyar szőlőből készített, esetleg olasz pincészetekből származó különlegesség. Az este hátralévő részére válasszunk egy romantikus DVD-t, és teremtsünk meghitt hangulatot gyertyákkal és izgalmas illatokkal.

Az áruházakban számos ajándékötlet közül választhatunk. Lepjük meg kedvesünket egy Valentin-napi rózsa- vagy tulipáncsokorral, vagy egy kedves plüssfigurával, és ha igazán édesszájú, egy doboz limitált kiadású finomsággal is biztosan boldoggá tehetjük. Most olyan különlegességeket találhatunk a polcokon, mint a szív alakú dobozban tálalt földieper, a Valentin-napi ostyás oroszkrémtorta vagy a „Szeretlek” felirattal díszített piros alma.

Kapcsolódó cikkeink