Tesco segítség a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében bajbajutottaknak

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 05. 19. 00:00

Több millió forint értékű adományt juttatott a Tesco az észak-kelet magyarországi régió lakóinak és a végeken dolgozóknak.

Több millió forint értékű adománnyal segíti a Tesco az északi megyékben bajba jutott családokat. Az ásványvíz, tej, tea, kávé, tisztító- és fertőtlenítőszerek, takarók mellett a gyerekeknek bébiételeket és édességet is átadott ma a megyei Vöröskeresztnek a miskolci Tesco áruház igazgatója. A Polgármesteri hivatallal és a karitatív szervezettel együttműködve a hipermarket az elsők között nyújtott segítséget és ajánlott fel több teherautónyi termék adományt az elmúlt napok heves esőzése miatt nehéz helyzetbe került családoknak, valamint a védekezésen dolgozóknak.
Ezen túlmenően az áruházlánc több ezer üres lisztes zsákot is átadott a helyi Katasztrófavédelemnek, melyek homokkal megtöltve kiválóan alkalmasak a gátak, lakóházak védelmére.
A Tesco jóvoltából, tiszta ivóvíz, tej, takarók, fertőtlenítőszerek, a gyerekeknek édesség és bébiétel jutott el ma a miskolci Vöröskereszthez, s általuk azokhoz a családokhoz, akik a heves esőzések miatt nehéz helyzetbe kerültek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A sátoraljaújhelyi, szerencsi, és miskolci katasztrófavédelmi hatóságok több ezer üres liszteszsákot is kaptak, melyek homokkal megtöltve nagy segítséget jelentenek a gátak megerősítéséhez.
A polgármesteri hivatalokkal és a Vöröskereszttel együttműködve a Tesco áruház az elsők között nyújtott segítséget a bajba jutottaknak és az árvízi védekezésben dolgozóknak Miskolcon és Sátoraljaújhelyen, illetve a környező településeken. Az adománnyal a Tesco szeretne hozzájárulni a kialakult katasztrófahelyzet enyhítéséhez az érintett családok körülményeinek javításához, a helyi hatóságok munkájának segítéséhez.
Kapcsolódó cikkeink