Téliesít a XIXO

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 10. 25. 11:12

A XIXO három éves piaci jelenléte alatt folyamatosan újabb és újabb innovációkkal jelentkezik. Az idei téli szezonra ismét limitált szériás különleges ízkombinációjú jegesteákat vezet be. Az új, birsalma-méz és a karamella-mogyoró ízeket, kifejezetten a hűvös, téli időjárás ihlette.

XIXO

2016-os év a XIXO számára az innováció éve volt. A tavasszal debütált fémdobozos ice teákat nyáron a szintén 250 ml-es kiszerelésű cukormentes XIXO Soda követte. A hideg idő beköszöntével pedig ismét új, limitált kiadású teákkal találkozhatnak a fogyasztók. Kinek ne esne jól a téli íz, amely akár jegesen, akár forrón is fogyasztható. A XIXO legújabb, termékei a különleges mogyoró-karamella és birsalma-méz ízvilágukkal a meghitt családi étkezések tökéletes kiegészítői.
Az újítások nem csak a termékek portfólióján figyelhetők meg, hanem azok csomagolásának dizánja is fokozatos fejlődésen ment át. Idén a termékek címkéjének tipográfiája és az ízesítések grafikai megjelenése már új, modern köntöst kaptak. Nyáron pedig a XIXO Soda terméknél figyelhettük meg a logó lágyabb megjelenését. Ez az új lekerekített márkajelzés a mostani limitált kiadású téli teák esetében is visszaköszön a címkéken.


Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek