A S.Pellegrinonál Missioni tervezte az ásványvíz új ruháját

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 10. 21. 13:45

Igazi olasz modell született a neves itáliai divatház, a MISSONI terveiből: az itáliai designerek ezúttal a frissességet és ragyogást megszemélyesítő, kékes cikk-cakk motívumokkal öltöztették fel a S.Pellegrino ásványvizek palackjait. A Kékkúti Ásványvíz Zrt. által forgalmazott exkluzív, limitált szériájú ásványvizek októberben Magyarországra is megérkeztek: viszontláthatjuk őket a legszínvonalasabb magyar éttermek asztalain. Az egyedi szín és formavilág nem csak a címkéken jelenik meg; néhány száz kézzel készített, MISSONI textíliával bevont palackot is piacra dobtak világszerte, amely várhatóan a gyűjtők nagy kedvence lesz.

A S.Pellegrino, az Acqua Panna és a Sanpellegrino ízesített szénsavas üdítőitalok a milánói, Sanpellegrino S.p.A. nemzetközi védjegyei. Termékei több mint 120 országban és öt kontinensen vannak jelen. A termékek eredetük folytán kiváló minőségűek, megtestesítik az olasz eleganciát: az öröm, az egészség és a jólét együttesét. Az 1899-ben alapított Sanpellegrino S.p.A. az ásványvizek, alkoholmentes aperitifek, üdítőitalok és jeges teák gyártásával az ital szektor piacvezető vállalata Olaszországban.

A MISSONI a S.Pellegrino az Olasz Tehetségek programja keretében értelmezte újra a klasszikus formájú palackok ruháját, így közvetítve világszerte az olasz kultúrát és stílust. Az együttműködés azért is különleges, mert ez az első alkalom, hogy a S.Pellegrino külső kézbe adta a címketervezés feladatát. Az egyedi palackok ötvözik a MISSONI színekben, cikk-cakk, csíkos és hullámos formákban gazdag világát a 111 éves S.Pellegrino minőséggel és hagyománnyal. Az új designnal ellátott ásványvizeket idén júniusban mutatták be a milánói divathéten.

Az üvegpalackok négy kékes színárnyalatban készültek a MISSONI jellegzetes mintájával és feliratával. Ezek közül az áttetsző, ragyogó vizet talán leginkább megjelenítő tengerkék címke került a magyar piacra. Magyarországon mindössze 15 ezer darab kerül forgalomba a designer palackokból, idén októberben és novemberben többek közt a Fausto’s, a Porcellino Grasso, a TG Italiano, a Café Callas, a Hemingway és a Vapiano éttermekben találhatunk rájuk.

A Lombardiából származó S.Pellegrino a világ 120 országában van jelen. Az angol RESTAURANT magazin által évente összeállított „The S.Pellegrino World’s Best Restaurant” rangsoron szereplő éttermek jelentős része választja a S.Pellegrino, illetve Acqua Panna prémium kategóriás ásványvizeket, így a limitált MISSONI címkés üvegek ezen éttermek nagy részében is megtalálhatók.

Kapcsolódó cikkeink