Szükség van a Wanzl 3D vevőszámlálóra!

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 03. 26. 18:40

Most talán még inkább igaz, mint az első vagy második hullámban, hogy szükség van a Wanzl 3D vásárlószámláló és irányító rendszerre, amely automatikusan szabályozza az üzletben tartózkodó vásárlók számát, vigyázva ezzel a vásárlók és a dolgozók egészségére.

3D vevőszámláló a Wanzltől

A be- és kijárati zónában, a mennyezetre elhelyezett 3D számláló folyamatosan számolja a be- és kilépők számát, ami egy kijelzőn keresztül a vásárlók számára is nyomon követhető. Amint az üzletben tartózkodók száma eléri a megengedett maximumot, a berendezés ezt vizuálisan – igény esetén akusztikusan – is jelzi. Vásárló távozásával a belépés ismét szabaddá válik.

A maximális létszám az üzlet nagyságának megfelelően beállítható, és módosítható a változó igényeknek megfelelően.

További előnyök:

  • rövid telepítési idő
  • nem igényel személyzeti felügyeletet
  • felhasználóbarát, valamint további hasznos információt biztosít többek között az üzlet látogatottságáról,  illetve az üzletben tartózkodás időtartamáról
  • működése megfelel az adatvédelmi követelményeknek

Vásárlói biztonsága érdekében keressen minket alábbi elérhetőségünkön, hiszen a Wanzl 3D vevőszámlálóval megteremtheti számukra a biztonságos vásárlási környezetet!

További információ: Galambos Gergő retail-értékesítési manager, Wanzl Magyarország Kft., www.wanzl.hu, +36 (30) 279 2133 és [email protected]

(x)

Kapcsolódó cikkeink