Szolnokon toboroz új regionális beszállítókat a Tesco

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 03. 26. 10:56

A Tesco 2012. április 18-án, Szolnokon rendezi meg következő, immáron hatodik Regionális Beszállítói Fórumát, melynek keretében Nógrád, Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megye helyi termelőivel szeretne megismerkedni. A fórumra a helyi zöldség és gyümölcstermelők mellett olyan vállalkozásokat várnak, akik csemege húst, tejtermékeket, pékárut, tésztaféléket, konzerveket, sütési segédanyagokat, bort és egyéb szeszes italokat állítanak elő.

A Tesco a hazai beszállítók legnagyobb partnereként 2009 őszén indította el Regionális Beszállítói Fórum programját annak érdekében, hogy megismerjen olyan helyi beszállítókat, amelyek ez idáig méretüknél vagy termelési kapacitásuknál fogva nem válhattak partnereivé. A kezdeményezéssel az áruházlánc a magyar kis- és középvállalkozásokat szeretné segíteni, így továbbra is arra törekszik, hogy támogassa a hazai termékek elterjedését a nemzeti és akár a nemzetközi piacokon is. A vállalat ez idáig öt Regionális Beszállítói Fórumon, összesen tizenhat megye kis- és középvállalkozásaival folytatott párbeszédet, amelyek eredményeként már közel 300 hazai termék kapható számos Tesco áruházban.

A fogyasztói igényeket figyelembe véve az áruházlánc az elmúlt évben kibővítette a termékkategóriák körét, így – ahogyan azt a legutóbbi találkozón- a szolnoki fórumon is várja a zöldség- és gyümölcstermelő cégeket, a többi már megszokott kategóriákat (csemege hús, tejtermék, pékáru, tésztafélék, konzervek, sütési segédanyagok, valamint bor és más szeszes italok) előállító vállalkozások mellett. A fórumon az érdeklődők röviden bemutathatják cégüket, termékeiket és személyesen beszélhetik meg a felmerülő kérdéseiket a Tesco vezetőivel.

Kapcsolódó cikkeink