Sződön nyitott új boltot a Coop

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 11. 22. 11:23

Egy újabb zöldmezős beruházás keretében felépített ABC-vel büszkélkedhet az egyik legnagyobb hazai üzletlánc, a Coop Csoport. A boltmegújítási programon belül megvalósított, új Coop arculatú üzlet várja a vásárlókat immár Sződön is.

A Gödöllő COOP Zrt. a Coop Gazdasági Csoport boltmegújítási programjának keretében egy újonnan felépített ABC-kategóriájú áruházat adott át Sződön, ezzel is bővítve a Coop integrált informatikai rendszerét. Eddig csak boltfelújítások történtek a gödöllői társaság életében, ezért is jelentős a Pest megyei községben átadott energiatudatos és környezetbarát üzlet.


A több mint 100 millió Ft-os önerőből megvalósított beruházás, közel 20 millió Ft-ot kitevő árukészlettel Sződ legnagyobb ABC-jének minősül. „A tervezés és kivitelezés során igyekeztünk az áruházat a sződi lakosság számára testre szabottá, kedvessé tenni. A színvonalas és esztétikus kialakításon túl az volt a célunk, hogy a helyiek magukénak érezhessék az üzletet és, ha csak részben is, de ezáltal is erősödhessen a helyi közösség” – mondta dr. Dúl Udóné, a Gödöllő COOP Zrt. vezérigazgatója.

A sződi klimatizált üzlet a Gödöllő COOP Zrt. első olyan egysége, ahol a padlófűtés alkalmazása mellett korszerű energiatakarékos és környezetbarát technológiák kerültek beépítésre. A környezetkímélő aggregátorok segítségével a hűtőgépek által termelt hulladékhőt vissza tudják forgatni a rendszerbe.

A bolt felépítését Sződön mindenekelőtt a vásárlói igényeknek és modern kereskedelmi kulturának való megfelelések tették szükségessé. A 355 m2 alapterületű üzletből 200 m2 az eladótér, ahol az alapvető választékon túl a friss zöldség és gyümölcs, a friss tőkehús, baromfi, valamint helyben sütött pékáru és friss cukrászsütemények állnak a vásárlók rendelkezésre. A Magyarországon gyártott minőségi egészséges termékek kiemelt hangsúlyt kapnak az árukészlet kialakításában, emellett egy egyedi delikátesz polc is helyet kapott a boltban. Ezen termékeket a Gödöllő COOP a központi beszerzésen túl a környékbeli kistermelőkön, üzemeken keresztül biztosítja. A sződi boltban helyben, illetve a közelben lakó munkatársak dolgoznak, ezzel erősítve a helyi munkahelyteremtő- és megtartó képességet is.

A Dózsa György úti bolt nagy parkolóival, hosszú nyitvatartással és állandó akciókkal várja környékbeli lakosságot és a családokat, gyors, kényelmes és vevőbarát vásárlást garantálva.

Kapcsolódó cikkeink