Süssünk-főzzünk ehető virágokból III.

Szerző: Trademagazin Dátum: 2018. 04. 26. 09:59

A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum ehető virágokkal foglalkozó sorozatának harmadik részében május 10-én, csütörtökön 18 órakor Halmos Monika mutatja be, hogyan lehet bodzából, askácból ínyenc ételeket, süteményeket készíteni.

Evett már akácvirágot? Szokott bodzaszörpöt készíteni? Ha nem, akkor most itt az ideje! Ha pedig már megbarátkozott a bodza- és akácvirággal, akkor még inkább érdemes ellátogatni: Halmos Monika ez alkalommal a májusi virágokat mutatja be előadásában. A májusi estéket megédesítő virágillatok belibbennek a konyhába, és a virágok máris finom falatokká lényegülnek: palacsinták, fánkok, limonádék, üde virágos desszertek készülhetnek belőle, sőt, van, amit eltehetünk későbbre is! Édes, buja ízek összhangját élvezhetjük, és még most sem késő egy icipici ehető virágoskertet álmodni nyárra!

A vetített képes előadást virágos finomságok kóstolója követi, majd a szerző dedikálja virágos szakácskönyveit, és ehető virágok magjait is megvásárolhatják.
Belépő: 500 Ft.

Kapcsolódó cikkeink