SPAR szupermarket a Mammut Bevásárlóközpontban

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 06. 28. 11:58

2013. június 27-től SPAR szupermarketként üzemel a budapesti Mammut 1 Bevásárlóközpontban lévő élelmiszer áruház.

A korábban a Match-lánchoz tartozó 2750 m2-es üzlet SPAR szupermarketté alakításának első lépéseként az áruház külső- és belső felületein megjelentek a SPAR arculati elemei, valamint a termékválaszték jelentős bővülése során a kínálatba bekerültek a cégcsoport vásárlók által kedvelt saját- és exkluzív márkatermékei. A vevők kényelme érdekében, új szolgáltatásként az üzlet bejárata mellett „SPAR to go” néven önállóan működő egységként kialakításra került egy étkezésre alkalmas snack bar, ahol helyben készített, azonnal fogyasztható, egészséges, friss termékek bőséges választéka található. A snack bárban ropogós pékárukkal, forró kávékkal, továbbá friss alapanyagokból készült szendvicsekkel, zöldség- és gyümölcssalátákkal várják a vásárlókat.

A SPAR szupermarket magas színvonalú szolgáltatásaival kellemes és gyors vásárlási környezetet biztosít a környék közeli bevásárló helyet kedvelő lakosságának, az ott dolgozóknak, valamint a bevásárlóközpontban megforduló nagyszámú látogatónak egyaránt.

A tervek szerint a jövő év első felében sor kerül az üzlettér teljes megújítására, modernizálására, a SPAR szupermarketekre jellemző korszerű technikai eszközök és berendezések beépítésére, valamint a végleges SPAR-arculat kialakítására.

Az áruház címe: Mammut Bevásárlóközpont
1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.

Kapcsolódó cikkeink