Sirha 2020: A leginnovatívabb IT-technológiai termék

Szerző: Trademagazin Dátum: 2020. 02. 26. 09:05

Kihirdették a Sirha Budapest 2020 Innovációs Termékverseny díjazottjait, ahol a Pricer elektronikus polccímke rendszer technológia kategóriában harmadik, IT-megoldásként egyedüli dobogósként végzett. Mutatjuk, miért!

A Pricer elektronikus polccímke rendszer világszinten piacvezető a digitális árcímkézés területén. Minek köszönheti a Pricer a sikerét? Gyors, kényelmes, megbízható, valamint képes kielégíteni a tudatos vásárlók és a törvényi előírások folyamatosan változó igényeit! A Pricer sokkal többet nyújt, mint az alapfunkciója, azaz az árak megjelenítése.

  • Üzletében akár egy kattintással lefrissítheti az összes árat,
  • ellenőrizheti, hogy minden polccímke kihelyezésre került-e,
  • többletinformációkat jeleníthet meg (például több pénznem, allergén anyagok listája, származási ország, raktárkészlet, stb…),
  • időzített, automatikus árazással könnyedén happy hour akciókat hirdethet,
  • bekapcsolhatja az akciós termékek címkéinek SmartFlash, azaz az akár 10 méterről is látható villogó, figyelemfelkeltő funkcióját,
  • segíti a logisztikát, loyalty rendszert támogat

és még sorolhatnánk.

Megváltoztak a vásárlói szokások, a Pricer pedig reagált!

Megváltoztak a vásárlói szokások a tudatos vásárlói attitűd megjelenésével. Mára a gyors, céltudatos bevásárlás lehetősége lett a lojalitás egyik kulcstényezője, erre épít a Pricer elektronikus polccímke rendszer legújabb innovációja, ami elnyerte a Retail Technology Award (RETA) legjobb vásárlói élmény díját is.

Termékhely-meghatározás kizárólag a Pricer alap infrastruktúráján keresztül! Hogyan is működik?

A Pricer elektronikus polccímkék hadiipari technológiát (Optical wireless communication – OWC) használnak a központtal történő kommunikációra. Az OWC kétirányú kommunikációt tesz lehetővé, tehát az egyes címkék tudnak adatot fogadni (frissítést) és információt küldeni (frissítés visszajelzést), ezt és a Pricer alap infrastruktúráját kihasználva, háromszögezési módszerrel a Pricer képes meghatározni az egyes címkék, tehát az egyes termékek pontos helyét! A bolton belül áthelyezik a terméket? A Pricer automatikusan frissíti a térképen!

Vásárlóinak nincs más teendője, csupán az üzletben elhelyezett kioszkon, vagy a telefonra letöltött applikáció segítségével beírnia a keresett termék nevét, a Pricer pedig interaktív térképen megjeleníti a polchelyet!

Retail innováció, ami hatékonyabbá teszi a bolti dolgozók munkáját is

A megoldás a bolti dolgozók számára is nagy segítséget nyújt, segítségével megvalósítható a gyors és interaktív Click & Collect rendszer! Egy tételes listát összeállítva a Pricer rendszere megtervezi az ideális beszerzési útvonalat, ráadásul képes bekapcsolni a polccímkék SmartFlash funkcióját (figyelemfelkeltő villogás), ezzel plusz vizuális segítséget nyújtva a termék begyűjtéséhez.

Vásárolna egy italboltban? Kalandozzon el egy működő üzlet sorai között online: https://qs.pricer.com/qs/45

Írjon be alkohol neveket a kereső mezőbe, a megjelenő zöld pötty mutatja a termék helyét. A Finlandia Vodka az S4-es sor végén található, a vodka pultban. Így nem kell keresgélni, idegeskedni, hanem céltudatosan, időt spórolva vásárolhat. A következő videó tökéletesen bemutatja a megoldást: https://youtu.be/V9J4ir_-fZc

Ismerje meg a Pricer további előnyeit: www.pricer.hu

 

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink