Abszolút kényelmi főzőcske
Több olyan vendéglátós koncepcióról adtunk már hírt, ahol az étterem ilyen vagy olyan marketingcélból konkrét fogásokhoz válogatott félkész alapanyagokat kínált vevőinek, hogy azok otthon készítsenek abból vacsorát. Sok újat hozott az alapelképzelésbe a New York-i Chefday (Séfnap) nevű vállalkozás. Érvelésük a termék magas árának megfelelő: fárasztó dolog a hét minden napján étteremben étkezni – válasszunk egy napot (ez a séfnap), amikor otthon főzünk (persze kihagyva a vásárlás és az előkészítés folyamatát – a hozzávalók házhoz jönnek). A receptek a város legjobb éttermeinek séfjeitől származnak, és ők szerepelnek a segítségként készített videókon is, merthogy biztonságosabb és egyszerűbb is úgy főzni, hogy a vágódeszka mellett ott fekszik a tablet is.
Még játéknak sem lenne rossz azon ötletelni, mi a szuper-kényelmi ételek készítésének következő lépcsőfoka. Talán a személyi tréner a konyhában?
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Mit neveznek összefogásnak?
Nagyon szép szakmai összefogás példája volt, amit az idei dunai…
Tovább olvasom >Nagy Márton: a magyarországi turizmus hasít
A magyarországi turizmus hasít, Ferihegy Európa leggyorsabban bővülő repülőtere –…
Tovább olvasom >20 éves a TV Paprika – A nap videója
Abban, hogy bátrabbak és kísérletezőbbek vagyunk a konyhában, mint két…
Tovább olvasom >