Saturnból Media Markt

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 10. 24. 11:00

Megszűnnek a Saturn elektronikai üzletek Magyarországon, helyükön Media Marktok lesznek november elsejétől – tájékoztatta a Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft. a Pénzcentrum.hu-t. A Saturn áruházak garanciális ügyeit a Media Markt üzletek veszik át.

Németh Csongor, a Media Markt magyarországi ügyvezető igazgatója azzal indokolta a csak Budapesten működő Saturn áruházak integrálását a Media Markt hálózatba, hogy a gazdasági környezet adta kihívások az eddiginél is átgondoltabb, racionálisabb stratégiát és döntéseket követelnek meg a kereskedelemmel foglalkozó cégektől.

A cég vezetője hangsúlyozta, hogy mindez nem jár együtt létszámleépítéssel és nem befolyásolja negatívan a beszállító cégekkel eddig kialakított korrekt kapcsolatokat sem.

Az új arculat kialakítása semmilyen módon nem érinti a vásárlókat. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy még csak ideiglenes jelleggel sem zár be egyetlen üzlet sem, a munkálatokkal a tervek szerint október végére készülnek el.

Az üzletlánc tájékoztatása szerint a Saturn áruházakban korábban vásárolt, de a jövőben esetlegesen garanciális javításra, vagy cserére szoruló műszaki eszközökkel a jövőben a Media Markt áruházak foglalkoznak. (penzcentrum.hu)

Kapcsolódó cikkeink