A Trade magazin 2023-ra is meghirdeti az INNOVÁCIÓS VERSENYT, „INNO D’OR 2023” néven

Dátum: 2023. 05. 01. 23:45

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2023. ÁPRILIS 1.

2023-ban  is keressük az értékteremtő innovációkat!

Vegyen részt az alábbi felhívás és versenykiírás szerinti pályázaton, amennyiben Ön is szeretné, ha terméke, szolgáltatása megkaphatná az Inno d’Or – Év Innovációja 2023 díjat.

A versenyre a 2022. január 1. és 2022. december 31. között bevezetésre került termékekkel és szolgáltatásokkal lehet nevezni a kiírásban megadott kategóriákban.

A termékek körébe ettől az évtől a MENTES termékek külön főkategóriában szerepelnek és külön indulnak a versenyen az eddig meghatározott fő és alkategóriák mellett, továbbra is minden élelmiszer, ital, háztartási vegyiáru és kozmetikai termék. Forgalmazást tekintve lehet fogyasztóknak szóló B2C vagy akár nagyobb kiszerelésben megjelenő, B2B piacra (pl. vendéglátóhely) értékesített termék. Így a felhasználási terület lehet a háztartások vagy azok környezete, de akár ipari területnek számító egység is.

Fontos, hogy az innováció meghatározható vásárlói, fogyasztói igényre nyújtson megoldást, valamely nevesíthető trendbe illő, vagy egy meglévő, meghatározható igényből inspirálódott fejlesztés eredménye legyen.

A megkülönböztető újdonságtartalmat a pályázatban be kell mutatni, amelyet a bíráló, nagyszámú szakmai zsűri (zsűrizési útmutató) fog értékelni. A pályázatban bemutatásra kerülő termék értékelését az innovációs tartalom, a lehetséges érzékszervi bírálat, fontossági alapon a termék külső megjelenése, bevezetési időt figyelembe véve értékelhető piaci eredményei alapján hozzák meg a zsűritagok. (pályázati segédlet)

Újdonság a 2023. évi versenyben! Amennyiben a felsorolt kategóriákban az ön termékének innovációs fókusza beltartalmi vagy csomagolás szempontból a “MENTESSÉGEN” van, úgy az adott főkategórián belül a “MENTES” alkategóriába is nevezhet.

A versenyben elért eredmények alapján kihirdetésre kerülnek a nyertes termékek, amelyek használhatják az „Inno d’Or – Év Innovációja 2023” logót.
Egy főkategóriában több nyertes is hirdethető az elért pontszámok alapján, amelyeket a szakmai zsűri úgy ítél meg, hogy összességében értéket teremtő újítása az adott területnek.

Azok a pályázók, akik (al)kategóriateremtő termékkel pályáznak, elnyerhetik a „Pioneer of the Future 2023” különdíjat.

A versenyt a Trade magazin évente hirdeti meg. A versenyre 2023. április 1-ig lehet benyújtani kizárólag elektronikusan a pályázatokat. A szakmai zsűrizésre és érzékszervi bírálatra május elején kerül sor.

 

Nevezési díj:

1. pályázat 99 000 Ft + áfa / 2. és további pályázat 89 000 Ft + áfa,

2. Termékcsaládok (íz. illat, kiszerelés variációk termékcsaládnak minősülnek) és szolgáltatási csomagok esetén 1. pályázat 149 000 Ft + áfa / 2. és további pályázat 129 000 Ft + áfa.

Jelentkezési lap

További információkért írjon nekünk e-mailt: marketing@trademagazin.hu

Az Inno d’Or – Év Innovációja 2023 SZABÁLYZATA

Az Inno d’Or – Év Innovációja 2023 ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA

A legutóbbi verseny részletei