Rekord árbevétel a Szintézis Csoportnál

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 01. 18. 13:30

A retail, ipari és IT szektorban működő cégek minden bizonnyal hallottak már a Szintézis Csoport valamely tagjáról. A cégcsoport évről-évre növekszik, 2015-ben elérte a 4,1 milliárd forintos összárbevételt.

SZINTlogo04_fullvec_CS6

A Szintézis Csoport anyavállalata, a 100 %-ban magyar tulajdonban lévő Szintézis ZRt. a cég életében rekord bevételnek számító 2,9 milliárd forinttal zárta az évet. A cég teljesítményéről Szabó Dávid, a Szintézis Informatikai ZRt. vezérigazgatója nyilatkozott:

„Vezérigazgatóként nagyon jó visszatekinteni az elmúlt években elért sikereinkre. A 2015-ös rekord bevételünkön túl fontos megemlíteni a hazai és külföldi elismeréseinket is, melyek összességében jól mutatják a Cégcsoportunkban összpontosuló tudást és tenni akarást, nem hiába „az informatika a szenvedélyünk”, ahogyan azt szlogenünk is tartja.

A tavalyi erős évünk a vállalati és az ipari IT területén elért növekedésünknek köszönhető, azonban retail üzletágunk teljesítménye továbbra is kiemelkedő.
Az idei évünk tervezése még folyamatban van, de a Szintézis ZRt. egyetért Vámos Györggyel, az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkárával, az idei év az elektronikus polccímke éve lesz, mely jelentős költséghatékonyságot, gyors, rugalmas árazást biztosít és segíti a bolti dolgozók munkáját. Az üzletek nagy része már rendelkezik front és back office rendszerrel, így most az innovatív, gyors megtérüléssel rendelkező megoldásokra koncentrálhatnak.” – mondta Szabó Dávid.

A Szintézis Cégcsoport legnagyobb hazai leányvállalata a főleg az Egyesült Államokból, Kanadából, Németországból és Franciaországból érkező IT programozási, Iot (Internet of things) és mobil fejlesztési igényeket kiszolgáló Szintézis-Net Kft. (780 millió forintos árbevétel, melynek 80%-a export) szintén erős évet zárt.

Kapcsolódó cikkeink