RC. Security „a biztonság kedvéért”

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 12. 05. 00:09

Veroszta Ferenc, az RC. Security Kft. tulajdonosa a beszélgetőpartnerem. Mivel foglalkozik a cégük? A Vision Box márkanév ismerősen hangzik.

– Az RC. Security Vagyonvédelmi Kft. 1998-ban alakult meg, őrzés, elektronikus vagyonvédelmi szolgáltatások, prezentációs, értékesítést támogató szolgáltatások nyújtására. Megbízóink multinacionális kereskedelmi láncok és építőcégek.

Önnek több bejegyzett szabadalma van. Mit takar a Vision Box?

– Az első ötletet az adta, hogy az úgynevezett vonulásos, közterületen végzett építkezéseken használt nagy értékű gépek őrzése nehezen biztosítható élőerős őrzéssel. A káreseményeknél a biztosító lopáskárra nem fizet. Erre a problémára fejlesztettük ki az MSS rendszert, amely valójában egy elektronikus kerítésrendszert takar, mely körülveszi a gépet vagy az adott területet. Így biztosítópartnerünk a feltételek teljesítése mellett fedezetet nyújt az őrzésre átvett idegen tulajdonra.

Korábban az áruházak az értékes, elsősorban elektronikai, híradástechnikai termékeket zárt üvegvitrinben tárolták. A Vision Box első változatának újdonságtartalma abban van, hogy a termék a polcon egy talppal, elektronikus csatlakozású vezetékkel van a bútorhoz rögzítve. A vásárló kezébe veheti a kiszemelt terméket, ekkor egy monitoron automatikusan megjelennek a termékről a legfontosabb információk. A rendszer a nagyobb áruházláncokban már 1997 végétől működik.

Mi az új Vision Box újdonságtartalma?

– Az új Vision Box esetében már nemcsak a prezentációs rendszer a saját fejlesztés, hanem a riasztórendszer is a hozzá tartozó periférikus elemekkel együtt. A Vision Box 1.1.2 egy integrált áruvédelmi és egyben interaktív képmegjelenítő rendszer. Ha a vásárló felemeli a készüléket, vagy megnyomja az információs gombot, a reklámspotok vetítése megszakad, majd egy prezentációs lap jelenik meg a termék képével, adataival és a kiegészítők listájával. Érintőképernyős megoldással a kiemelt termékek részletesebb bemutatása, összehasonlítása interaktív módon válik lehetővé a vásárlók számára.

Milyen előnyt biztosít a Vision Box 1.1.2. a felhasználóknak, az áruházaknak?

– Jelentős mértékben nő a biztonság, mivel a rendszer minden riasztási eseményt pontosan dokumentál. Mindez kiegészíthető olyan hasznos funkciókkal, melyek tájékoztatják a megrendelőt a rendszer állapotáról. Az áruvédelem, a riasztás és a tartalomszolgáltatás távolról menedzselhető. A rendszer statisztikát is készít, mely azonnal és folyamatosan a felhasználó rendelkezésére áll. A kereskedő így megtudhatja, mely termékek iránt nagy a vevők érdeklődése. A Vision Box 1.1.2 egy interaktív, komplex és költségkímélő megoldás a vevő és az eladó számára egyaránt. (X)

RC. Security Vagyonvédelmi Kft. • 1132 Budapest, Váci út 34. • Tel.: (1) 239 1583 • www.rcsecurity.hu

Kapcsolódó cikkeink