Randstad Award: „Legvonzóbb munkaadó – Energetikai, közüzemi és távközlési kategória” cím – Magyar Telekom Csoport

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 06. 09. 17:11

A Magyar Telekom Csoport Magyarország vezető infokommunikációs szolgáltatójaként több millió kapcsolattal kötődik ügyfelei életéhez, hazánk egyik legnagyobb munkaadójaként pedig közel 10 000 kollégát tudhat kimagasló színvonalú csapatában.

A cégcsoportot hazánkban a Magyar Telekom Nyrt., illetve belföldi leányvállalatai, a T-Systems Magyarország Zrt., az Origo, a Kitchen Budapest, a Telekom New Media és a Vidanet alkotják.

– Folyamatosan törekszünk arra, hogy élhető, szerethető munkahelyet teremtsünk a telekomosok számára. Az egyik legizgalmasabb és legsikeresebb iparágban működik cégünk, nap mint nap új kihívásokat állítva ezzel valamennyi munkatársunk elé. Célunk, hogy a Magyar Telekom Csoport az a hely legyen, ahol nem csupán jó dolgozni, hanem kollégáink valóban megmutathatják, mire képesek. Hiszünk abban, hogy nálunk a kollégáknak nem kell feladniuk a szenvedélyüket, sőt, a munkájukban is hasznukra válik, értéket teremthetnek vele – hangsúlyozza Somorjai Éva, a Magyar Telekom Csoport humán erőforrás vezérigazgató-helyettese.

Arra is kíváncsiak, hogy azon túl, amit a kollégák megtanultak tanulmányaik során, hogyan gondolkoznak, milyen az egyéniségük. Képesek-e a saját határaikat is átlépve megoldani egy problémát, cselekedni, együttműködni vagy alkotni.

A telekomosok elkötelezettségét és teljesítményét versenyképes bérrel és Magyarország egyik legvonzóbb és legértékesebb béren kívüli juttatási rendszerével honorálják.

– Cégcsoportunk különösen fontosnak tartja, hogy az Y és Z generáció számára is vonzó munkahely tudjon maradni, hiszen szeretnénk megtalálni azokat a fiatalokat is, akik új szemléletükkel, friss tudásukkal segíthetik munkánkat. Büszkék vagyunk arra, hogy a Telekom Gyakornoki Programban és leányvállalatunk, a T-Systems Magyarország SmartUp! programjában a Magyar Telekom Csoport mintegy 500 gyakornok pályakezdéséhez adja meg a lendületet, biztosítja azt, hogy már egyetemi éveik alatt gyakorlatra váltsák elméleti tudásukat – szögezi le Somorjai Éva

Kapcsolódó cikkeink