ProWein: a magyar borvidékek 250 négyzetméteres közösségi standon mutatkoznak majd be

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 11. 07. 10:01

Két német vásárképviseleti iroda magyar vezetői közösen mutatták be a jövő év két legjelentősebb borászatot érintő kiállítását és vásárát a – düsseldorfi ProWein-t (2013. március 24-26.) és a technológiákat bemutató stuttgarti Intervitis/Interfructa–t (2013. április 24-27.) – a Magyar Borok Házában.

Máté Szilvia a Messe Düsseldorf magyarországi képviseletének vezetője hangsúlyozta, hogy a magyar borvidékek 250 négyzetméteres közösségi standon mutatkoznak majd be a világ kereskedelmi, vendéglátóipari beszerzőit is látogatói között felsorakoztató, évente megrendezésre kerülő ProWein-on. A kísérő rendezvények sora, többek között 200 workshop bemutató is várja a Düsseldorfba érkezőket.

Seifert Ibolya, a Messe Stuttgart magyarországi képviseletének vezetője azt emelte ki a három évente megrendezésre kerülő Intervitis/Interfructa kiálításról, hogy a borászok mellett az ágazathoz kapcsolódó tudományos és kutatóintézetek eredményeivel, a technikai és technológiai újdonságok seregével találkozhatnak majd a Stuttgartba látogatók, ahol szabadtéri lejtős parcellán minden nap gyakorlatban is bemutatják a szőlő- és gyümölcstermesztés innovatív fortélyait.

Kapcsolódó cikkeink