Plázázás online

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 09. 16. 18:42

 A közös tulajdonban lévő OTTO online áruház és a bevásárlóközpontokat üzemeltető ECE speciális módon kapcsolják össze a fizikai boltokat és az online kereskedelmet.

Új vegyesvállalatuk, a Stocksquare lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy megnézzék az Otto.de weboldalon, a megvásárolni kívánt árucikk rendelkezésre áll-e egy közeli üzletben. Ezután lefoglalhatják a terméket online, és utána átvehetik azt a bevásárlóközpontban, vagy kérhetnek kiszállítást még a vásárlás napján. A weboldal valós időben mutatja az árucikkek elérhetőségét a környékbeli boltokban, csaknem 20 000 különböző termék esetében. Hamarosan még több áru, bolt és partner csatlakozik a rendszerhez.

Az új szolgáltatások azon kereskedők teljes bolthálózatában elérhetők lesznek, amelyek bolttal rendelkeznek a kb. 90 németországi ECE bevásárlóközpont valamelyikében. A szolgáltatás nemcsak az ECE bevásárlóközpontok boltjaira korlátozódik, hanem más üzletekben kapható termékekre is kiterjed. Ezen kívül az összekapcsolt kereskedelem koncepciója úgy lett kialakítva, hogy lehetővé váljon a más online platformokhoz történő kapcsolódás is a jövőben. //

Kapcsolódó cikkeink