PICK a minőségi csemegepultért

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 07. 30. 09:09

„A Csemegepult a boltok koronája”, amely erős benyomást tesz a vásárlókra, és igazi kapcsolat kialakítását teszi lehetővé Eladó és Vevő között. Nem pusztán a pultban lévő termékválaszték a fontos, hanem annak esztétikája, a látványvilág kialakítása is. Kiemelten fontosnak tartja ezt a Pick Szeged Zrt. is, aki március elejétől a piacon egyedülálló trade marketing kampányt indított „PICK – A MINŐSÉGI CSEMEGEPULTÉRT!” címmel.

 

A kampány fő célja, hogy a Vásárló a csemegepult előtt állva valóban úgy érezze, hogy „ITT VAN AZ Ő CSEMEGEPULTJA”, ahol mindig kedvesen, MOSOLYOGVA és szakszerűen szolgálják ki.

Az ország minden területéről 325 CBA, COOP és REÁL üzlet csatlakozott a kampányhoz. Ezen üzletek két hónapon át kiemelt ajánlatokat kaptak a csemegepultos termékeket illetően: a Pick Szeged Zrt. többek között új, innovatív eszközökkel segítette őket a minőségi csemegepult kialakításában. A kampány zárásaként 3 boltkategóriában kerültek kihirdetésre a fődíj nyertesei. A kiválasztásnál döntő szempont a minőség csemegepulttal kapcsolatban támasztotta kritériumok teljesülése volt. Továbbá azon üzletek, akik ugyancsak maximálisan megfeleltek a Minőségi Csemege­pult nyújtotta kritériumoknak, elnyerték a Pick Szeged Zrt. elismeréseként adott PICK Minőségi ­Viaszpecsétet.

FŐDÍJAS ÜZLETEK

Boltnév

Hálózat

Város

Cím

VÁROSHÁZ-CENTRÁL KERESKEDELMI KFT. CBA PRÍMA Budapest Futó u. 37–45.
CBA-BALDAUF KFT. CBA PRÍMA Veresegyház Budapesti út 1.
POLUS COOP ZRT. 11. sz. COOP SZUPERMARKET Balatonalmádi Szabolcs u. 2.
UNIÓ COOP ZRT. 808. sz. COOP SZUPERMARKET Kazincbarcika Eötvös tér 2.
HALMSCHLÁGER TRADE ZRT. CBA PRÍMA Tatabánya Fő tér 6.
G ROBY VÁR-KER KFT. REÁL Budapest Villányi út 1.
VÁLASZTÉK-CSEMEGE KFT. CBA PRÍMA Győrzámoly Ancsali u. 552. hrsz.
UNIÓ COOP ZRT. 540. sz. COOP SZUPERMARKET Edelény Borsodi u. 11.
BUDACONSUM KFT. CBA PRÍMA Budapest Batthyány u. 28–30.
CORNETTI KFT. CBA Keszthely Hévízi út 5.
SUHAJDÁNÉ HARKAI FRANCISKA REÁL Ásotthalom Béke u. 6.