Pénteken nyit a balatonfüredi Tesco Marina Center

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 05. 00:00

Ma nyitja meg kapuit az új Tesco Marina Center Balatonfüreden, a Széchenyi utca 55. szám alatt.

A 3 ezer négyzetméteres bevásárlóközpont a hét minden napján várja a vásárlókat. A reggel 6 és este 10 óra között nyitva tartó üzlet júniustól augusztusig várhatóan éjjel-nappali nyitva tartással üzemel majd. Balatonfüred az ország egyik leglátogatottabb városaként több százezer turistát lát vendégül évente. Az új, hiánypótló bevásárlóközpont várhatóan nagyban hozzájárul majd mind a városlakók, mint az ide látogató nyaralók életének kényelmesebbé tételéhez.
A Tesco 2004 óta törekszik arra, hogy foglalkoztasson fogyatékkal élő vagy megváltozott munkaképességű alkalmazottakat is áruházaiban. Ez idáig több mint 150 ilyen munkavállaló helyezkedett el az áruházláncnál. A kedvező tapasztalatok alapján úgy döntöttek, 2010-ben jelentősen, további 46 fővel növelik a megváltozott munkaképességű alkalmazottak körét.
A balatonfüredi Tesco Marina Center is részt vesz a „Befogadó Közösség” programban. A program lényege, hogy áruházanként 4-5 megváltozott munkaképességű alkalmazottat is foglalkoztatnak. Az idült betegséggel élő munkavállalók olyan munkaköröket töltenek be Balatonfüreden, mint az árufeltöltő, a pénztáros vagy az eladó. A program tavasszal további 18 Tesco áruházban indul el, és a tervek szerint a közeljövőben további üzletekre is kiterjed.
Az új balatonfüredi Tesco árukínálatában mintegy 20 ezer féle termék található. Péntektől különféle nyitási akciókkal várják a vásárlókat, de ezt követően hétről-hétre megújuló ajánlatokkal találkozhatnak az áruházba betérők. Természetesen a kedvező árú saját márkás termékeit is felvonultatja a Tesco legújabb üzletében.
A Tesco eladóterén kívül számos üzlet és szolgáltató kap helyet a Marina Centerben, többek között játékbolt, lottózó, étterem, könyvesbolt, ékszerüzlet, ajándékbolt, patika, divat-, virág-, bizsu és delikátesz üzlet, pénzváltó és játszóház – tartalmazza a Tesco közleménye.Kapcsolódó cikkeink