A Pécsi Sör Prémium Láger lett az Év Terméke sörök kategóriában

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 03. 14. 11:28

Hazánk legrégebb óta működő sörgyára a Pécsi Sörfőzde, közel 170 éves nyílt kádas főzési tapasztalatból, és a minőségi alapanyagok saját fejlesztéséből megfőzte a Pécsi Sör Prémium Lágert, amelyet a tavalyi év során palackba és dobozba is fejtettek.

pecsi sor

A Pécsi Sör nem csak beltartalmában, de csomagolásának szín- és formavilágát tekintve is igazán egyedi és innovatív! Mindezek alapján, jó reményekkel indult a sörök közötti megmérettetésben a Product of the Year vagyis, az Év Terméke Díj versenyén, amely egy világszerte ismert innovációs termékdíjazási rendszer.

A díjazott termékeket a GFK Hungária reprezentatív, 2000 fős kutatása alapján választották ki. Az innovatív termékeket egy szakmai zsűri pontozta, majd a fogyasztók értékelték kategóriánként.

A kétezer fős fogyasztói teszt eredményeként 2017-ben a Pécsi Sörfőzde különlegessége, a Pécsi Sör Prémium Láger „vitte el a pálmát” és – a sörkategória győzteseként – viselheti az Év terméke díj 2017 címet!

Az elnyert Év terméke díj 2017 újabb fontos elismerése a Pécsi Sör Prémium Láger komplex minőségének, a Pécsi Sörfőzdében folyó tradicionális sörkészítésnek, a tudatos, innovatív márkaépítő csapatmunkának!

A Pécsi Sör Prémium Láger újabb sikere is igazolja és erősíti a márka szlogenjét:

„A Stílusod egyedi kívül, belül”

Kapcsolódó cikkeink