Panyolai Pálinkák – a név kötelez!

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 01. 21. 10:55

A pálinkafőzés hagyománya Panyolán az 1700-as évekre nyúlik vissza, s a 2002-ben alakult Panyolai Szilvórium Zrt. ugyanazzal a hittel és odaadással készíti termékeit, mint az elődök. A Panyolai Pálinkák Magyarország legkedveltebb és legkifinomultabb italai közé tartoznak. Az elismerés alapja a termékek készítési módja, a nemzedékről nemzedékre szálló tapasztalat, a részletekre kiterjedő alaposság és a tisztességesen végzett munka elegye.

 Lakatos Gergely vezérigazgató Panyolai Szilvórium


Lakatos Gergely
vezérigazgató
Panyolai Szilvórium

– Társaságunk kizárólag kiváló alapanyag, azaz magas cukortartalmú, válogatott étkezési gyümölcs felhasználásával és hagyományos receptek alapján készülő, saját tervezésű, garantált minőségű termékeket állít elő és forgalmaz – hangsúlyozza Lakatos Gergely, a cég vezérigazgatója. – Cégünk filozófiája, hogy a piacon való tartós jelenlét csak magas minőségű termékek létrehozásával érhető el.

A vállalat első és máig legismertebb, legkedveltebb termékcsaládja, a Magyar Termék Nagydíjat nyert Panyolai Elixír.

– Ez a legtöbb ízzel rendelkező termékcsaládunk. Két eredetvédett terméket is tartalmaz: a kétféle, Nemtudom és Besztercei szilvából készülő Érlelt szatmári szilvapálinkát, illetve a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén termelt Szabolcsi almapálinkát. Az említetteken túl a klasszikus pálinka-alapgyümölcsnek számító kajszibarack, vilmoskörte, fürtös meggy, fekete cseresznye, valamint a különlegesként említendő birs, bodza, feketeribizli, szamóca ízek alkotják az Elixír családot. A cég induláskor megfogalmazott célkitűzéseit szem előtt tartva és a fogyasztói igényekhez igazodva a közelmúltban új ízzel – málnával – bővítettük a termékcsaládot – enged betekintést a részletekbe Lakatos Gergely. – A Panyolai Pálinkák számtalan díjat, kitüntetést nyertek el (International SpiritsAward, Premium Hungaricum, Pálinka Országkóstoló arany, ezüst, bronz minősítés, Superbrands cím stb.) az eltelt évek alatt. Az érmek, trófeák, oklevelek mellett a fogyasztóink elismerésére vagyunk a legbüszkébbek, ezért jelentett külön örömet a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnak a Magyar Termék Nagydíjjal egyidőben átvett „Érték és Minőség” különdíja, ezt tartjuk mérvadónak, ennek kívánunk megfelelni a jövőben is. (x)

Kapcsolódó cikkeink