OSTOROSI SZŐLŐFÜRTÖK

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 10. 05. 08:00

Magyarország északi részén, a Bükk hegység lábánál alakult ki az egri történelmi borvidék.Egertől 4 km-re találhatóak a legkiválóbb adottságú, vulkanikus eredetű szőlőtermő területek, melyek biztosítják számunkra a csak erre a vidékre jellemző minőséget. Az évszázados hagyományok tiszteletét követve, a legújabb technológiák alkalmazásának köszönhetően készíthetik borászaink a könnyed, elegáns fehér- és rozéborokat, valamint tradicionális eljárással a testes, kiváló vörös egri borokat.
Az Ostoros-Novaj Bor Zrt. – OSTOROSBOR – az Egri borvidék meghatározó, dinamikusan fejlődő pincészete. Történelmi fejlődésének alapját az 1700-as évek elejétől már minőségi borokat érlelő Kutyahegyi Pincészet jelentette. S ha a szőlőtőkék és termékek minőségét garantáló borászok személye változott is az eltelt évek alatt, a termővidék és a hagyomány ma mindenkit ugyanúgy kötelez.
Ez a tisztelet illeti meg a fogyasztót is, hogy amikor a polchoz lépve a vásárlásról dönt, letisztult értékeket tarthasson a kezében, melyeket otthon vagy társaságban fogyasztva is megelégedéssel és büszkén vállalhat.
Ezért, és az egyszerű, de minőségi azonosíthatóság érdekében, folyamatosan megújulnak palackjaink „ruhái” is, de mindig csak olyan mértékben, mely biztos vásárlói döntést eredményez.
Ez alkalommal szeretnénk megmutatni partnereinknek OSTOROSBOR új arculatának – új „ruhájának” – első, de nagyon fontos képviselőjét, az Egri Bikavért.
Meggyőződésünk, hogy a modern és mégis egységes, tradicionális értékeket kifejező új arculat, párosulva a megszokott magas minőség állandóságával, jelentősen hozzájárul eddigi sikereink és jövőbeli együttműködésünk fejlődéséhez.

Ostoros-Novaj Bor ZRt.
3326 Ostoros, Nagyvölgy utca 2.
Tel.: 06 (36) 556-040, fax: 06 (36) 556-043
E-mail: [email protected]
További információért kérjük, keresse honlapunkat:
www.ostorosbor.hu

Kapcsolódó cikkeink