Országos nyereményjátékba kezd a Sága

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 09. 13. 10:59

Szeptember 14. és október 14. között országos nyereményjátékot hirdet a pulykasonka kategóriában piacvezető Sága Foods Zrt., a vásárlók hűségének díjazására és a minőségi pulykahús népszerűsítésére. A nyeremény hetente 4-4 db 100.000 Ft értékű Hunguest Hotels ajándékutalvány, a fődíj pedig egy fantasztikus Toyota AYGO személygépkocsi. A játékban részt vesz a Sága valamennyi Selyemsonka terméke, illetve a Klasszikus és a Füstölt ízű pulyka mellsonka.

A sorsolásba való bekerüléshez mindössze egy promóciós szeletelt pulykasonkát kell vásárolni, és a matricán található 8 jegyű kódot egy nem emelt díjas sms számra beküldeni, vagy a Facebookon regisztrálni. A Ságának ez az első olyan promóciója, amely során ilyen értékes nyereményeket oszt ki fogyasztói között. A vállalat ezzel az aktivitásával is szeretné felhívni a figyelmet a minőségi pulykahús fogyasztásra, és ösztönözni a sonka termékek kipróbálását a hazai lakosság körében.

A promócióban a következő termékekkel lehet nyerni: az új Aszalt szilvás Selyemsonka (100g), Selyemsonka (100g, 200g), Pikáns Selyemsonka (100g), Sajtos Selyemsonka (100g), a Klasszikus-, és Füstölt ízű pulyka mellsonka (80g, 100g). A játékban résztvevő Sága termékek országszerte megtalálhatóak, és szeptemberben akciós áron kaphatóak az élelmiszerüzletekben.

„A promócióba bevont termékpalettával szeretnénk mind a hagyományos ízeket, mind pedig az újdonságokat – mint például legújabb termékünket, az Aszalt szilvás Selyemsonkát – még szélesebb vásárlói körben népszerűsíteni. Idén először sorsolunk fődíjként egy autót, amivel nem titkolt szándékunk, hogy azokat is ösztönözzük a Sága pulykasonkák vásárlására, akik nem, vagy csak ritkán teszik kosarukba termékeinket. Célunk, hogy az értékes és rendkívüli ajándékokkal egy életre szóló, maradandó élményben részesítsük a leendő nyerteseket.” – mondta Hidegh Sándor, a Sága belföldi kereskedelmi igazgatója.

Kapcsolódó cikkeink